Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε θέλει η Νικόλ Κυριακοπούλου. Με μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, με το Πόρτλαντ να είναι ο πρώτος μεγάλος προορισμός της νέας σεζόν.

Η προηγούμενη χρονιά ολοκληρώθηκε ιδανικά για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με το χάλκινο μετάλλιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος του Πεκίνου και το διαμάντι της σειράς των αγώνων Diamond League να κοσμούν πλέον την πλούσια τροπαιοθήκη της.

Οι φετινοί στόχοι είναι τρεις, παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Πόρτλαντ της Αμερικής, ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Άμστερνταμ και φυσικά η κορύφωση της χρονιάς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Αρχής γενομένης από την άλλη άκρη του Ατλαντικού η κορυφαία αυτή τη στιγμή Ελληνίδα επικοντίστρια βάζει τον πήχη ψηλά και στοχεύει σε ένα ακόμα μετάλλιο σε παγκόσμιο πρωτάθλημα: «Θέλω πολύ ένα μετάλλιο και στον κλειστό στίβο. Πρώτα από όλα βέβαια να είμαι υγιής και θέλω να ανέβω στο βάθρο και στην Αμερική» δηλώνει η Κυριακοπούλου στο Sportsfeed.

Για να το πετύχει αυτό χρειάζεται πολύ δουλειά και το γνωρίζει καλά έχοντας ξεκινήσει διπλές προπονήσεις σε φουλ ρυθμούς εδώ και περίπου ένα μήνα περνώντας πάνω από 7-8 ώρες την ημέρα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ