ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Τάσος Γιαννουκάς σε πιστοποίηση VAR

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Τάσος Γιαννουκάς- Διαιτητες
Μέγεθος γραμμάτων

Ο Τάσος Γιαν­νου­κάς του συν­δέ­σμου της Δω­δε­κα­νή­σου είναι ένας εκ των 17 εκλε­κτών διαι­τη­τών της ΕΠΟ για να πα­ρα­κο­λου­θή­σει σε­μι­νά­ριο πι­στο­ποί­η­σης VAR.

Η ΚΕΔ προ­χω­ρά­ει σε τα­χύ­ρυθ­μο σε­μι­νά­ριο πι­στο­ποί­η­σης 17 διαι­τη­τών της Super League 2, ώστε να κα­λυ­φθούν οι ανά­γκες της με­γά­λης κα­τη­γο­ρί­ας.

Η Κε­ντρι­κή Επι­τρο­πή Διαι­τη­σί­ας έκοψε εννιά διαι­τη­τές το κα­λο­καί­ρι από τον πί­να­κα της Super League 1, με απο­τέ­λε­σμα να δη­μιουρ­γεί­ται πρό­βλη­μα στους ορι­σμούς για τα παι­χνί­δια της πρώ­της κα­τη­γο­ρί­ας.

Γι’ αυτό η ΕΠΟ διορ­γα­νώ­νει σε­μι­νά­ριο πι­στο­ποί­η­σης στο VAR για 17 διαι­τη­τές της Super League 2 τη Δευ­τέ­ρα 14 Οκτω­βρί­ου στο match center στο Μα­ρού­σι και στα γή­πε­δα της Ομο­σπον­δί­ας.

Ανα­λυ­τι­κά οι 17 διαι­τη­τές είναι οι εξής: Αλά­μπε­ης, Μπα­λα­χού­της, Μπε­κιά­ρης, Μπού­τσι­κος, Γιαν­νού­κας, Δρα­γού­σης, Γε­ωρ­γό­που­λος, Κα­λα­τζής, Κόκ­κι­νος, Μέγας, Ντά­ου­λας, Μα­χαί­ρας, Στερ­γιώ­της, Τι­κό­ζο­γλου, Το­μα­ράς και Τσιο­φλί­κη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.