Ειδήσεις

Παγκόσμια ημέρα των ζώων: Εκστρατεία για την ταλαιπωρία τους από τουριστικές δραστηριότητες

Mία νέα εκστρατεία προτίθεται να ξεκινήσει ο Οργανισμός για τη προστασία των ζώων World Αnimal Protection προκειμένου οι τουρίστες να ενημερωθούν για τη ταλαιπωρία των ζώων που χρησιμοποιούνται σε διάφορες χώρες για ψυχαγωγικές και τουριστικές δραστηριότητες.

Η δημοσιοποίηση της εν λόγω εκστρατείας ξεκινά σήμερα από τον Οργανισμό που είναι η παγκόσμια ημέρα των ζώων. Η εκστρατεία στοχεύει στους τουρίστες που ψάχνουν για τις εμπειρίες των ζώων. Να τους ενημερώσει για την αλήθεια πριν κάνουν τη κράτηση τους σε ότι αφορά τη ταλαιπωρία των ζώων.

Από βόλτες με ελέφαντες έως κολύμπι με δελφίνια οι τουρίστες σε μεγάλο βαθμό αγνοούν τη σκληρότητα που κρύβεται πίσω από αυτές τις σκηνές όπως αναφέρει ο Οργανισμός.

Παγκόσμια έρευνα δείχνει ότι σχεδόν το 50% των ανθρώπων που πληρώνουν για την άγρια εμπειρία με τα ζώα το κάνουν επειδή αγαπούν τα ζώα.

Αλλά αν αυτοί οι άνθρωποι γνώριζαν την κακοποίηση των ζώων δεν θα συμμετείχαν σε τέτοιου είδους δραστηριότητες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου