ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το “ευχαριστώ” της Αθλητικής Ακαδημίας!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΟΔΟΥ

Η Αθλη­τι­κή Ακα­δη­μία βρέ­θη­κε στην Κω με τα τμή­μα­τα μπά­σκετ και πο­δο­σφαί­ρου και εξέ­δω­σε την πα­ρα­κά­τω ανα­κοί­νω­ση: ”Η Αθλη­τι­κή Ακα­δη­μία Ρόδου πραγ­μα­το­ποί­η­σε το χρο­νι­κό διά­στη­μα από 18 έως 20 Μαΐου την κα­θιε­ρω­μέ­νη κα­λο­και­ρι­νή της εκ­δρο­μή στο πλαί­σιο της δρά­σης της «Κάθε χρόνο και ένα νησί». Αυτή τη φορά ο προ­ο­ρι­σμός μας ήταν η πα­νέ­μορ­φη Κως. Στην εκ­δρο­μή συμ­με­τεί­χαν 181 άτομα (αθλη­τές και συ­νο­δοί) με επι­κε­φα­λής τον πρό­ε­δρο της Αθλη­τι­κής Ακα­δη­μί­ας Ρόδου, Γιώρ­γο Σταυ­ρια­νά­κη. Στο πλαί­σια της δρά­σης αυτής δό­θη­καν φι­λι­κοί αγώ­νες στο πο­δό­σφαι­ρο στις ηλι­κια­κές κα­τη­γο­ρί­ες Κ6-Κ8-Κ10-Κ12 με τα αντί­στοι­χα τμή­μα­τα των ομά­δων ΠΑΟΚ Κω και Αστέ­ρα Κω και στο μπά­σκετ στις κα­τη­γο­ρί­ες U6-U8-U12 με τα αντί­στοι­χα τμή­μα­τα του Ιπ­πο­κρά­τη Κω.

Όλοι οι συμ­με­τέ­χο­ντες είχαν τη δυ­να­τό­τη­τα,πέρα από τις αθλη­τι­κές δρά­σεις,να ξε­να­γη­θούν στον Πλά­τα­νο του Ιπ­πο­κρά­τη,στην αρ­χαία Αγορά και το Ασκλη­πιείο από ξε­να­γούς της εται­ρεί­ας Gem travel που είχε ανα­λά­βει με ασφά­λεια τις με­τα­κι­νή­σεις μας στην Κω και να γνω­ρί­σουν από κοντά τις ομορ­φιές του νη­σιού.

Ένα με­γά­λο «ευ­χα­ρι­στώ»:

-Στην εται­ρεία «Dodekanisos Seaways»για τη γεν­ναιό­δω­ρη προ­σφο­ρά της στις τιμές των ει­σι­τη­ρί­ων για ακόμα μία φορά και προ­σω­πι­κά στον κύριο Χρή­στο Σπανό,που πά­ντο­τε είναι δίπλα μας και στη­ρί­ζει με αγάπη τις δρά­σεις μας.

-Στην εται­ρεία Gem travel και ιδιαί­τε­ρα στους κυ­ρί­ους Πα­νά­γο (Ρόδος) και Μα­χαί­ρα (Κως) για την ασφά­λεια και την από­λυ­τη συ­νέ­πεια στις με­τα­κι­νή­σεις μας.

-Στο ξε­νο­δο­χείο «Kipriotis Village Resort» και το προ­σω­πι­κό του για τη φι­λο­ξε­νία του και τις πα­ρο­χές που μας προ­σέ­φε­ρε.

-Στους υπεύ­θυ­νους των ομά­δων ΠΑΟΚ Κω και Αστέ­ρα Κω για τους φι­λι­κούς αγώ­νες που δώ­σα­με και την άρι­στη φι­λο­ξε­νία.

-Στην ομάδα του Ιπ­πο­κρά­τη Κω και προ­σω­πι­κά στον κ. Δη­μή­τρη Δρόσο,αντι­πρό­ε­δρο της ΤΕ ΕΟΚ Δω­δε­κα­νή­σου, για τους αγώ­νες και τη φι­λο­ξε­νία τους. Να ση­μειω­θεί ότι ο κ. Δρό­σος βρι­σκό­ταν στο Final 4 των αν­δρών στη Ρόδο το Σάβ­βα­το και επέ­στρε­ψε στην Κω την Κυ­ρια­κή το πρωί- πριν τη διε­ξα­γω­γή των τε­λι­κών- μόνο και μόνο για εμάς, για να μας εξυ­πη­ρε­τή­σει. Σε υπε­ρευ­χα­ρι­στού­με, Δη­μή­τρη!

-Σε όλους τους γο­νείς και τους συ­νο­δούς των αθλη­τών μας για την τε­ρά­στια εμπι­στο­σύ­νη που μας δεί­χνε­τε όλα αυτά τα χρό­νια και τη μα­ζι­κή συμ­με­το­χή στις δρά­σεις μας!

Ανα­νε­ώ­νου­με το ρα­ντε­βού μας για τη χει­με­ρι­νή μας δράση στο χρο­νι­κό διά­στη­μα 14-18/11 με προ­ο­ρι­σμό τη Θεσ­σα­λο­νί­κη, τον Πα­λαιό Άγιο Αθα­νά­σιο και τα Λου­τρά Πόζαρ!

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.