Ότι η Ελλάδα έχει πανέμορφα νησιά και παραλίες είναι γνωστό. Αυτό που όμως δεν ξέρουν πολλοί είναι ότι μπορεί να προσφέρει υψηλές υπηρεσίες στους τουρίστες της σε προσιτές όμως τιμές.
Απτή απόδειξη το δημοσίευμα του αμερικανικού ιστότοπου “Price of travel”, το οποίο συγκαταλέγει 3 ελληνικά νησιά στη λίστα με τους φθηνότερους προορισμούς της Ευρώπης.
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, αξιολογεί παραθαλάσσιους τουριστικούς προορισμούς που έχουν τη δυνατότητα να προσελκύσουν επισκέπτες χάρη στις προσιτές τιμές τους.
Στην πρώτη θέση βρίσκεται η παραλία του Ούλτσινι στο Μαυροβούνιο, στη δεύτερη θέση η παραλία Σάνι Μπιτς (Sunny Beach) στη Βουλγαρία, στην τρίτη οι Άγιοι Σαράντα της Αλβανίας και στην τέταρτη θέση η παραλία Μαμάια στη Ρουμανία.
Στην πέμπτη θέση βρίσκεται η Κως, για την οποία το δημοσίευμα αναφέρει ότι τα ξενοδοχεία είναι προσιτά και προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.
Την έκτη θέση καταλαμβάνει η Μήλος «με τις υπέροχες παραλίες της», νησί που είναι εύκολα προσβάσιμο, καθώς -σύμφωνα με το Price of Travel-, «οι επισκέπτες είναι εύκολο να βρουν φθηνές πτήσεις από την Αθήνα και άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο για να την επισκεφθούν».
Μάλιστα στην όγδοη θέση βρίσκεται η Ρόδος, ένα νησί με περίπου 500 ξενοδοχεία και γενικά προσιτές τιμές τόσο στις υποδομές όσο και στις υπηρεσίες, σύμφωνα με την αξιολόγηση του Price of Travel.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ