Ποινική δίωξη για πρόκληση σκανδάλου, με ακόλαστες πράξεις, άσκησε η Εισαγγελέας Υπηρεσίας σε έναν 46χρονο, κάτοικο Ρόδου, που παραπέμφθηκε σε δίκη ενώπιον του αυτοφώρου.
Την 15.15 ώρα περίπου της 4ης Ιουνίου 2014 δασκάλα του 18ου Δημοτικού Σχολείου Ρόδου, που λειτουργεί επί της οδού Φ. Γιαμαλή, ευρισκόμενη στο προαύλιο του σχολείου, μαζί με μαθητές, κατά την διάρκεια διαλείμματος των μαθημάτων, αντιλήφθηκε έξω από τα κάγκελα του σχολείου έναν άντρα, ηλικίας 45 ετών περίπου, μελαχρινό με σκούρα ρούχα, να βρίσκεται ανάμεσα σε δύο σταθμευμένα οχήματα, να έχει ανοίξει το παντελόνι του και να αυνανίζεται δημόσια, σε ένα μέρος, που εύκολα γινόταν αντιληπτός από μαθητές και διερχόμενους.
Μάλιστα μια διερχόμενη με μηχανάκι από το σχολείο γυναίκα τον είδε και έτρεξε να ενημερώσει τη δασκάλα. Ο δράστης μόλις κατάλαβε ότι τον είχαν αντιληφθεί, μάζεψε το παντελόνι του, ενώ η δασκάλα γρήγορα μάζεψε τους μαθητές στις τάξεις τους.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που κλήθηκαν μετέβησαν στο σημείο και έπειτα από αναζητήσεις προσήγαγαν τον 46χρονο, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ανεπιφύλακτα από την δασκάλα του σχολείου και συνελήφθη.
Εξεταζόμενος, αρνήθηκε την σε βάρος του κατηγορία, ισχυριζόμενος ότι πήγε ανάμεσα στα σταθμευμένα οχήματα για σωματική του ανάγκη. Πιο συγκεκριμένα ισχυρίστηκε ότι είχε καπνίσει έξω από το σχολείο ένα δύο τσιγάρα και μετά πήγε ανάμεσα από τα αμάξια για σωματική του ανάγκη.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ