Ειδήσεις

Aστυνομικές ειδήσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ & ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Α’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στη Ρόδο
Στις 04-06-2014 σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σε βάρος άγνωστου δράστη ο οποίος σύμφωνα με σχετική καταγγελία απογευματινές ώρες στις 30-05-2014 διέρρηξε κατοικία στην πόλη της Ρόδου και αφαίρεσε κοσμήματα και χρήματα. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (6) ατόμων για παράνομες οικοδομικές εργασίες και υγειονομικές παραβάσεις στη Ρόδο
Στις 03-06-2014 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Δημοτική Ενότητα Αρχαγγέλου δυο υπήκοοι Αλβανίας γιατί εκτελούσαν παράνομες οικοδομικές εργασίες σε επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς και δυο ημεδαποί γιατί λειτουργούσαν διαφορετικές επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής, ενώ παράλληλα διαπιστώθηκαν σε αυτές παράνομες οικοδομικές κατασκευές. Σε βάρος των ιδιοκτητών των εν λόγω επιχειρήσεων σχηματίστηκε δικογραφία. Επίσης στο ίδιο δημοτικό διαμέρισμα συνελήφθησαν δυο ημεδαποί γιατί λειτουργούσαν κατά περίπτωση καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στερούμενοι άδειας της αρμόδιας αρχής και πιστοποιητικού υγείας.
Εξιχνίαση κλοπής και σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος (1) αλλοδαπού στη Ρόδο
Στις 03-06-2014 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου υπηκόου Σουηδίας για κλοπή. Συγκεκριμένα στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι ο δράστης νυχτερινές ώρες της 30/31-06-2014 αφαίρεσε από διαμέρισμά στην πόλη της Ρόδου όπου διέμενε ζευγάρι υπηκόων Σουηδίας διάφορα προσωπικά αντικείμενα. Τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.
Σύλληψη (10) λαθρομεταναστών στη Ρόδο
Στις 03-06-2014 συνελήφθησαν στη Ρόδο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου δέκα άνδρες υπήκοοι Συρίας για παράνομη είσοδο στη χώρα προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Διενεργείται προανάκριση.

Β’ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στην Κάλυμνο
Στις 03-06-2014 από το Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη ο οποίος νυχτερινές ώρες της 02/03-06-2014 διέρρηξε το κτήριο που στεγάζεται το Επαρχείο Καλύμνου και αφαίρεσε δυο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Διενεργείται προανάκριση.
Σύλληψη (1)
μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω
Στις 03-06-2014 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω ένας υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 24 ετών γιατί διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε ταξιδιωτικά έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη διαμονή του στη χώρα. Σε βάρος του συλληφθέντα κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου