Πρόθεση των ανθρώπων του Φοίβου είναι να δρομολογήσουν τις εξελίξεις για την νέα αγωνιστική περίοδο το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να είναι πανέτοιμοι για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», μόλις ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας που θα επισημοποιήσει την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδος των Κρεμαστενών, η διοίκηση θα ανακοινώσει την ημερομηνία της γενικής συνέλευσης, η οποία αναμένεται μέσα στο πρώτο δεκαήμερο, μετά από το παιχνίδι με τον Νικαγόρα.
Στην Γ.Σ. θα γίνει οικονομικός και αγωνιστικός απολογισμός της σεζόν ολοκληρώνοντας και τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, καθώς οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες σε όλα τα επίπεδα λόγω του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Οι πληροφορίες της «δσπορ» αναφέρουν, ότι οι άνθρωποι της διοίκησης αναζητούν «συμπαίκτες» και έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με πρόσωπα που έχουν δείξει ενδιαφέρον να εμπλακούν με τα κοινά του συλλόγου για τον βοηθήσουν στην νέα σεζόν, ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν στην επερχόμενη γενική συνέλευση.
Αλλαγή προγράμματος
Ο ορισμός από την ΕΠΣΔ της εκτός έδρας αναμέτρησης της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, με αντίπαλο τον Διαγόρα Βατίου, άλλαξε το πρόγραμμα των προπονήσεων για τους ποδοσφαιριστές του Φοίβου.
Ο Σάββας Ορφανίδης αποφάσισε να δώσει ρεπό χθες στους ποδοσφαιριστές του για να ξεκουραστούν, με την προετοιμασία τους να ολοκληρώνεται σήμερα στο γήπεδο Κρεμαστής, αφού ούτε το Σάββατο θα γίνει προπόνηση.
Ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει στους Ευτύχη Τζιβίλογου, Σωκράτη Ορφανίδη, Παντελή Μπιλιά και Τάσο Φτάκλα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Φοίβος με νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Διαγόρα Βατίου, στέφεται και μαθηματικά πρωταθλητής στην Α’ Κατηγορία.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ