Την Κυριακή 6 Απριλίου και όχι σήμερα Παρασκευή όπως αναμενόταν, θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του Εθνικού Αρχίπολης.
Οι εργασίες της Γ.Σ. θα αρχίσουν στις 15:00 στο Κοινοτικό κατάστημα Αρχίπολης, όπου αρχικά θα γίνει ο αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε και στην συνέχεια θα προκηρυχθούν οι εκλογές.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι εκλογές θα γίνουν την ίδια ημέρα έτσι ώστε να μην χαθεί χρόνος, για να αρχίσει και επίσημα ο προγραμματισμός του συλλόγου για την νέα σεζόν όπου ο Εθνικός θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, μετά από τον προβιβασμό του από το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την επόμενη ημέρα, δηλαδή την Δευτέρα 7 Απριλίου τα πρόσωπα που θα αναδειχθούν από τις εκλογές, θα συνεδριάσουν για να συγκροτηθούν σε σώμα, με τον Τάσο Τσακίρη να παραμένει επικεφαλής εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Ανανέωσε ο Τσακμακίδης
Μπορεί ο προγραμματισμός του συλλόγου για την νέα σεζόν να ξεκινάει επίσημα μετά από την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας ήδη έχουν αρχίσει την υλοποίησή του.
Οι Αρχιπολενοί έχουν επικεντρωθεί στα του έμψυχου δυναμικού και ήδη έχουν συμφωνήσει στην επέκταση της συνεργασίας τους με τους Γιάννη Τσοπάνογλου και Θοδωρή Λυριστή.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι άνθρωποι της ομάδας ήρθαν σε ακόμα μία συμφωνία με ποδοσφαιριστή του υπάρχοντος ρόστερ. Ο λόγος για τον Σπύρο Τσακμακίδη που θα ενισχύσει τις προσπάθειες του συλλόγου στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ