Στον… δήμαρχο με αγάπη!  Ενας αγανακτισμένος συμπολίτης μας, ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, για να δηλώσει την έντονη δυσφορία του για κατάσταση που επικρατεί με τα σκουπίδια.
Όπως ο ίδιος ανέφερε, η αποκομιδή δεν είχε γίνει επί πέντε ημέρες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα βουνό από σκουπίδια κοντά στην επιχείρηση που διατηρεί στην οδό Βενετοκλέων.
Ειδικότερα, στην ανάρτησή του ανέφερε τα εξής: «Δήμαρχε πώς θα το έβλεπες να τα φορτώσουμε και να τα φέρω στην πόρτα σου εεεε; Την επόμενη φορά σου το υπόσχομαι,  εφόσον θεωρείς ότι είμαστε παρακατιανοί, 5η μέρα σήμερα δεν έχεις λίγη τσίπα ρε. Μαγαζιά έχουμε και πληρώνουμε εκτός εσένα και το σινάφι σου, φόρους, φόρους, φόρους. Παίζε με την υπομονή μας, σε λίγο καιρό θα έχουμε εκλογές. Τότε θα τα πούμε, είσαι ο χειρότερος δήμαρχος που έχει περάσει από αυτό το νησί»!

Σχολιασμός άρθρου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ