Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση της διοίκησης του ΕΞΡ με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο

«Ο Πρόεδρος της ΕΞΡ Μανώλης Γ. Μαρκόπουλος, συνοδευόμενος από τους Αντιπροέδρους κ.κ. Παναγιώτη Γ. Ιωαννίδη και Νικόλαο Καντή, μετέβησαν σήμερα στην Ιερά Μητρόπολη Ρόδου, όπου συναντήθηκαν με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο.»

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και κατά τη διάρκειά της συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Μαρκόπουλο για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, καθώς και για όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ευχήθηκε δύναμη, υπομονή, επιμονή και ενότητα στο δύσκολο έργο τους. Ιδιαίτερα τόνισε, πως είναι αναγκαιότητα η συνέχιση του άριστου κλίματος συνεργασίας των Ρόδιων ξενοδόχων και των εργαζομένων ξενοδοχοϋπαλλήλων στις τουριστικές μονάδες. Συνεχάρη δε το Προεδρείο για την επιλογή του να δώσει βαρύτητα στην Τουριστική Εκπαίδευση και την Βιωσιμότητα στις τουριστικές επιχειρήσεις.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΕΞΡ, με αίσθημα τιμής, εξέφρασε τη μεγάλη χαρά του για τη συνάντηση, καθώς και για το γεγονός ότι πέρα από το εθιμοτυπικό, η θεματολογία της συζήτησης επεκτάθηκε και σε ουσιαστικά θέματα συνεργασίας σχετικά με τον θρησκευτικό τουρισμό, τα οποία μόνο οφέλη θα αποδώσουν στην τοπική κοινωνία και στην Ροδιακή ξενοδοχία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου