Την ανακήρυξη σε  επίτιμο δημότη Καλύμνου του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, αποφάσισε ομόφωνα  το ΔΣ Καλυμνίων.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ την περασμένη Τετάρτη, με αφορμή την προγραμματισμένη επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Κάλυμνο στις 7 Μαρτίου 2017,προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Κάλυμνο προβλέπει:

-Άφιξη της Α.Ε του Προέδρου της Ελλ. Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στον Αερολιμένα Καλύμνου. Υποδοχή από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γεώργιο Χατζημάρκο.

-Αναχώρηση για Δημαρχείο.

-Άφιξη της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής  Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στο Δημαρχείο Καλύμνου & Υποδοχή από Δήμαρχο Καλυμνίων Ιωάννη Γαλουζή.

-Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Σωτήρος Χριστού. Απόδοση τιμών- Πανηγυρική ομιλία.

Μετάβαση στο ιερό Μνημείο των Πεσόντων. Επιμνημόσυνη δέηση- Κατάθεση στεφάνων από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελλ. Δημοκρατίας.

Παρέλαση μαθητική.

Μετάβαση στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου- Αναγνωστηρίου .

Έναρξη τελετής ανακήρυξης της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας  Προκόπη Παυλόπουλου σε επίτιμο δημότη Δήμου Καλυμνίων.

Μετάβαση σε χώρο παράθεσης γεύματος.

Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας  Π. Παυλόπουλου και της συνοδείας του από το αεροδρόμιο Καλύμνου.»

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ