ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΑΣ Ιάλυσος: Με πάθος για να επιστρέψει στις επιτυχίες

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΑΛΥΣΟΣ

Στο «Οι­κο­νο­μί­δειο» στρέ­φε­ται σή­με­ρα το εν­δια­φέ­ρον των φι­λά­θλων του νη­σιού μας στο πρω­τά­θλη­μα της Γ’ Εθνι­κής Κα­τη­γο­ρί­ας, καθώς στις 15:00 ο ΓΑΣ Ιά­λυ­σος θα υπο­δε­χθεί τον Α.Ο. Λου­τρά­κι για την 8η αγω­νι­στι­κή του 6ου ομί­λου.

Οι «το­ξο­βό­λοι» προ­έρ­χο­νται από την ήττα στο εκτός έδρας ντέρ­μπι με την Προ­ο­δευ­τι­κή, γι αυτό και το ση­με­ρι­νό παι­χνί­δι είναι απο­φα­σι­στι­κής ση­μα­σί­ας ενό­ψει της συ­νέ­χειας, με την ομάδα του νη­σιού μας να θέλει πάση θυσία τους τρεις βαθ­μούς της νίκης.

Το συ­γκρό­τη­μα του Κώστα Βα­σι­λα­κά­κη θέλει να «χτί­σει» ένα σερί νι­κη­φό­ρων απο­τε­λε­σμά­των μέχρι το τέλος του πρώ­του γύρου, αρχής γε­νο­μέ­νης από την ανα­μέ­τρη­ση με τον Α.Ο. Λου­τρά­κι, προ­κει­μέ­νου να πα­ρα­μεί­νει δυ­να­μι­κά μέσα στην διεκ­δί­κη­ση του τί­τλου.

Πά­ντως, ο έμπει­ρος τε­χνι­κός έχει ζη­τή­σει από τους πο­δο­σφαι­ρι­στές του, να συ­γκε­ντρω­θούν στο ση­με­ρι­νό παι­χνί­δι, βγά­ζο­ντας πάθος, αγω­νι­στι­κή πει­θαρ­χία και σο­βα­ρό­τη­τα για να πά­ρουν την υπε­ρο­πο­λύ­τι­μη νίκη, επι­στρέ­φο­ντας στον δρόμο των επι­τυ­χιών.

Η προ­ε­τοι­μα­σία των «το­ξο­βό­λων» ολο­κλη­ρώ­θη­κε χθες νωρίς το με­ση­μέ­ρι, με τον Κώστα Βα­σι­λα­κά­κη να δίνει εντο­λή να εκτε­λε­στούν ασκή­σεις ενερ­γο­ποί­η­σης και τα­κτι­κής.

Το ευ­χά­ρι­στο για τον έμπει­ρο τε­χνι­κό είναι ότι δεν υπάρ­χουν αγω­νι­στι­κά προ­βλή­μα­τα και όλοι οι πο­δο­σφαι­ρι­στές είναι στην διά­θε­σή του για να πα­ρα­τά­ξει την κα­λύ­τε­ρη δυ­να­τή εν­δε­κά­δα, έτσι ώστε με την δύ­να­μη της έδρας και την συ­μπα­ρά­στα­ση των φι­λά­θλων του ο ΓΑΣ Ιά­λυ­σος να οδη­γη­θεί στην κα­τά­κτη­ση των τριών βαθ­μών της νίκης.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.