Ειδήσεις

Στις 10 φθηνότερες χώρες σε 5στερα ξενοδοχεία η Ελλάδα το Νοέμβριο για τους Ρώσους

Μεταξύ των χωρών με τα φθηνότερα ξενοδοχεία 5 αστέρων για τις διακοπές των Ρώσων τουριστών το Νοέμβριο κατέταξε η διαδικτυακή πύλη Kayak.rusostavil την Ελλάδα.

Στη σχετική λίστα η Ελλάδα κατατάχθηκε στη 10η θέση με μέση τιμή ανά διανυκτέρευση στα 133 δολ. Στη πρώτη θέση με τα φθηνότερα ξενοδοχεία 5 αστέρων βρίσκεται η Αίγυπτος με 91 δολ. ανά διανυκτέρευση και ακολουθούν η Αίγυπτος με 91 δολ. η Πολωνία με 94 δολ. και η Βουλγαρία με 104 δολ. Στον αντίποδα ως πιο ακριβές  χώρες για διαμονή σε ξενοδοχεία  5 αστέρων εμφανίζονται η Κόστα Ρίκα με 477 δολ. η Ιαπωνία με 438 δολ. και η Ελβετία με 382 δολ.

Στις άλλες δύο λίστες με τους 10 ακριβότερους και τους 10 φθηνότερους προορισμούς για διαμονή σε ξενοδοχεία 3 και 4 αστέρων η Ελλάδα δεν έχει παρουσία. Τα φθηνότερα ξενοδοχεία 4 αστέρων με μέση τιμή 58 δολ. βρίσκονται βάσει της έρευνας της διαδικτυακής πύλης στη Βουλγαρία. Ακολουθεί με 60 δολ. η Λετονία  και με 66 δολ. και η Πολωνία. Στον αντίποδα τα ακριβότερα ξενοδοχεία 4 αστέρων  συναντώνται στις ΗΠΑ με  μέση τιμή 218 δολ. Ακολουθεί το Μεξικό με 212 δολ. και η Ελβετία με 210 δολ.

Τα φθηνότερα ξενοδοχεία 3 αστέρων με μέση τιμή 34 δολ. καταγράφονται στη Καμπότζη. Ακολουθεί η Αίγυπτος με 36 δολ. και το Λάος με 40 δολ. Τα ακριβότερα ξενοδοχεία 3 αστέρων με  μέση τιμή 142 δολ. συναντώνται στην Ελβετία. Ακολουθεί το Ισραήλ με 108 δολ. και η Νορβηγία με 136 δολ.

 

1 2

 

 

tornosnews.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου