ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

32χρονος Αλβανός στο εδώλιο για πορνογραφία ανηλίκων

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
παιδική πορνογραφία

Στο εδώ­λιο του Μι­κτού Ορ­κω­τού Δι­κα­στη­ρί­ου της Κω θα κα­θί­σει την 6η Οκτω­βρί­ου 2025 ένας 32χρο­νος υπή­κο­ος Αλ­βα­νί­ας, κά­τοι­κος Πυ­λώ­νας, κα­τη­γο­ρού­με­νος για παι­δι­κή πορ­νο­γρα­φία.

Ο 32χρο­νος έχει αφε­θεί ελεύ­θε­ρος με τους πε­ριο­ρι­στι­κούς όρους της κα­τα­βο­λής χρη­μα­τι­κής εγ­γύ­η­σης ύψους 1.000 ευρώ, της εμ­φά­νι­σής του μία φορά κάθε μήνα στο αστυ­νο­μι­κό τμήμα του τόπου κα­τοι­κί­ας του και της απα­γό­ρευ­σης εξό­δου από τη χώρα.

Κα­τη­γο­ρεί­ται για το ό,τι στα Μά­σα­ρη, κατά το χρο­νι­κό διά­στη­μα με­τα­ξύ της 3ης Οκτω­βρί­ου 2018 και της 9ης Απρι­λί­ου 2019, ενερ­γώ­ντας με πρό­θε­ση, κα­τεί­χε υλικό παι­δι­κής πορ­νο­γρα­φί­ας, μέσω πλη­ρο­φο­ρια­κών συ­στη­μά­των, η πα­ρα­γω­γή του οποί­ου συν­δέ­ε­ται με τη χρη­σι­μο­ποί­η­ση ανη­λί­κου που δεν έχει συ­μπλη­ρώ­σει το δέ­κα­το πέμ­πτο έτος της ηλι­κί­ας του και ει­δι­κό­τε­ρα, ότι, στον ως άνω ανα­φε­ρό­με­νο τόπο και χρόνο, εντός της οι­κί­ας του ομο­ε­θνή του όπου φι­λο­ξε­νού­νταν προ­σω­ρι­νά, κα­τε­λή­φθη να κα­τέ­χει, υπό την έν­νοια ότι είχε ανά πάσα στιγ­μή τη δυ­να­τό­τη­τα ν’ ασκεί επ’ αυτών φυ­σι­κή εξου­σία, δια­κρι­βώ­νο­ντας κατά βού­λη­ση την ύπαρ­ξή τους και να τα δια­θέ­τει πραγ­μα­τι­κά και αν ακόμη προ­ο­ρί­ζο­νταν για προ­σω­πι­κή του χρήση, σε υλι­κούς φο­ρείς εγ­γρα­φής και απο­θή­κευ­σης, αρ­χεία με υλικό παι­δι­κής πορ­νο­γρα­φί­ας προς διέ­γερ­ση και ικα­νο­ποί­η­ση της γε­νε­τή­σιας επι­θυ­μί­ας του.

Ανα­λυ­τι­κό­τε­ρα, κα­τη­γο­ρεί­ται για το ό,τι από την 3η Οκτω­βρί­ου 2018 έως και την 11η Οκτω­βρί­ου 2018, του απε­στά­λη­σαν από έτερο χρή­στη και έλαβε μέσω της ιστο­σε­λί­δας facebook.com, στην οποία είχε συν­δε­θεί από συ­σκευή κι­νη­τού τη­λε­φώ­νου, του οποί­ου απο­κλει­στι­κός χρή­στης ήταν ο κα­τη­γο­ρού­με­νος, 14 αρ­χεία ει­κό­νων (φω­το­γρα­φί­ες) με υλικό πορ­νο­γρα­φί­ας ανη­λί­κων, τα οποία έκτο­τε κα­τεί­χε κα­τα­χω­ρη­μέ­να στο κι­νη­τό του τη­λέ­φω­νο.

Τα προ­α­να­φε­ρό­με­να αρ­χεία συ­νί­στα­ντο σε απει­κο­νί­σεις γυ­μνών ανη­λί­κων κο­ρι­τσιών και, κατά κύριο λόγο, των γεν­νη­τι­κών ορ­γά­νων αυτών κατά τρόπο που προ­δή­λως προ­κα­λεί γε­νε­τή­σια διέ­γερ­ση, ανη­λί­κων που προ­φα­νώς δεν είχαν συ­μπλη­ρώ­σει το δέ­κα­το πέμ­πτο έτος της ηλι­κί­ας τους, όπως είναι προ­φα­νές από τα χα­ρα­κτη­ρι­στι­κά του προ­σώ­που τους και τη σω­μα­τι­κή τους διά­πλα­ση.

Την κα­το­χή των αρ­χεί­ων αυτών με τον προ­πε­ρι­γρα­φό­με­νο τρόπο, σύμ­φω­να με το κα­τη­γο­ρη­τή­ριο γνώ­ρι­ζε και ήθελε, γνω­ρί­ζο­ντας πα­ράλ­λη­λα, ότι για την πα­ρα­γω­γή τους είχαν χρη­σι­μο­ποι­η­θεί ανή­λι­κοι που δεν είχαν συ­μπλη­ρώ­σει το δέ­κα­το πέμ­πτο έτος της ηλι­κί­ας τους.

Ως συ­νή­γο­ρος υπε­ρά­σπι­σής του πα­ρί­στα­ται ο κ. Σταύ­ρος Πα­να­γιω­τα­κό­που­λος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.