Αθλητικά

Πειθαρχική Επιτροπή: Τιμωρία έδρας για τον Ηρακλή Μαριτσών

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής, που αφορούν στις ποινές των ποδοσφαιριστών, στις διαπιστωτικές πράξεις και στις αποφάσεις επί των απολογιών.
Η Π.Ε. τιμώρησε τον Ηρακλή Μαριτσών με την στέρηση του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του για μία αγωνιστική, για τα όσα διαδραματίστηκαν μετά το τέλος της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Παστίδας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις:
Ποινές ποδοσφαιριστών
Α.Ε.Ρ.Α.- Δόξα Καρδάμαινας στις 28/09 (3η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Ρ.Α., Π. Καστανάκη ποινή μίας αγωνιστικής για προφανή ευκαιρία για γκολ (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. IΙΙ του Π.Κ.).
Α.Ε. Κατταβιάς- Αστέρας Παστίδας στις 28/09 (3η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Κατταβιάς, Ε. Κώτη ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιχνιδιού (υποσχόμενη επίθεση), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. IΙΙ του Π.Κ.).
Διαπιστωτικές πράξεις (αποβολές παραγόντων- προπονητών)
Βάσει των αναφερόμενων στο υπ’ αριθμ. Νο 22 Φύλλο Αγώνος του διαιτητή της ποδοσφαιρικής αναμετρήσεως μεταξύ των ομάδων Α.Ε.Ρ.Α.- Δόξα Καρδάμαινας που διεξήχθη στο γήπεδο Αφάντου στις 28/09/2019, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και κατ’ εφαρμογή των διατάξεων των παραγράφων 1,2,και 3 του άρθρου 8 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σας γνωστοποιούμε με την παρούσα ότι κατόπιν αποβολής από τον αγωνιστικό χώρο του εκπροσώπου του σωματείου Α.Ε.Ρ.Α. και δη του δηλωθέντος ως προπονητή αυτού, κ. Τρ. Τριανταφύλλα, με βάση σχετική εντολή του διαιτητή του ανωτέρω αγώνα, έχει επέλθει αυτόματα ο αποκλεισμός του από τον επόμενο ποδοσφαιρικό αγώνα του ως άνω σωματείου.
Αποφάσεις επί απολογιών
Αστέρας Παστίδας- Ηρακλής Μαριτσών στις 22/09 (2η αγωνιστική)
Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις.
Επιβάλλει στο σωματείο του Ηρακλή Μαριτσών, την πειθαρχική ποινή της στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του, για μία αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ (άρθρο 15’ παρ. 6’ περ. α’ και β’ του Π.Κ.).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου