Ειδήσεις

Συνεργασία Περιφερειάρχη κ. Γ. Χατζημάρκου με την διοίκηση του ΤΕΕ Δωδεκανήσου

Η διαμόρφωση ενός πλαισίου συνεργασίας, η οποία θα αποτελέσει αντικείμενο προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και ΤΕΕ τμ. Δωδ/σου, δρομολογήθηκε στη διάρκεια συνάντησης του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου με τον πρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ, το απόγευμα της Πέμπτης 2 Οκτωβρίου.

Αντικείμενο της συνάντησης, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας Περιφέρειας και ΤΕΕ ήταν η αμφίδρομη ενημέρωση για τεχνικά και περιβαλλοντικά θέματα που αφορούν την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Ειδικότερα, το ΤΕΕ ζήτησε ενημέρωση για το Τεχνικό Πρόγραμμα της νέας περιφερειακής αρχής και παράλληλα, έγινε ενημέρωση του Περιφερειάρχη για τα θέματα που το ΤΕΕ κρίνει ως σημαντικά και πρώτης προτεραιότητας.

Ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος ζήτησε από την διοίκηση του ΤΕΕ να ακολουθήσει σύντομα και νέα συνάντηση όπου θα τεθούν δύο θέματα:

Η συνδρομή του ΤΕΕ, στην προσπάθεια που ξεκινά ο Περιφερειάρχης με τον ΑΔΜΥΕ, για την ηλεκτρική υποβρύχια καλωδιακή διασύνδεση της Δωδεκανήσου με την ηπειρωτική χώρα ( προ ημερών έγινε η υπογραφή των συμβάσεων της Α φάσης του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης των Κυκλάδων)

και, η συγκεκριμενοποίηση του πλαισίου συνεργασίας που θα αποτελέσει το περιεχόμενο της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και ΤΕΕ τμ. Δωδ/σου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου