Ειδήσεις

Επιμελητήριο Δωδεκανήσου: Πρόσκληση ενδιαφέροντος συμμετοχής σε επιχειρηματικό φόρουμ στη Σμύρνη

Το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου ενημερώνει τα μέλη του, ότι διοργανώνεται Επιχειρηματικό Φόρουμ στη Σμύρνη, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας στην Άγκυρα, στις 12 & 13 Νοεμβρίου 2014.
Οι επιχειρηματίες – μέλη του Επιμελητηρίου που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν εξαγωγική δραστηριότητα στη γείτονα χώρα, στους τομείς των τροφίμων και των αγροτικών προϊόντων, του τουρισμού, των κατασκευών και των δομικών υλικών αλλά και σε άλλους κλάδους που ενδεχομένως να παρουσιάζουν ενδιαφέρον για εξαγωγές και συνεργασίες, παρακαλούνται όπως εκδηλώσουν την πρόθεσή τους για συμμετοχή, με σκοπό την διερεύνηση οργανωμένης επιχειρηματικής αποστολής στην παραπάνω διοργάνωση.
Μετά το πέρας του φόρουμ θα πραγματοποιηθούν επιχειρηματικές συναντήσεις (Β2Β) μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων επιχειρηματιών με στόχο τη δημιουργία ενός νέου πρότυπου συνεργασίας.
Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής, την οποία θα βρουν αναρτημένη στο www.ebed.gr μέχρι την 9η Οκτωβρίου , στο info@detap.gr ή στο φαξ: 22410-44283.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 22410 44280 & 22410 44285.
Καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος: Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014
Οργανωτικές λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν στο Επιμελητήριο εφόσον οριστικοποιηθούν από την Ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου