Τοπικές Ειδήσεις

Κοινότητα Κατταβιάς: Σοβαρά προβλήματα από τις συχνές και πολύωρες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος

Από τον  Πρόεδρο του Συμβουλίου της Κοινότητας Κατταβιάς κ. Ζαννετάκη Νικόλαο εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Σοβαρότατα προβλήματα έχουν δημιουργήσει οι συχνές και πολύωρες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στους κατοίκους της κοινότητας Κατταβιάς, αλλά και στους επιχειρηματίες της περιοχής.

Την προηγούμενη Κυριακή 29/08/2021, δίχως να ενημερωθεί κανείς, έμεινε η κοινότητα χωρίς ρεύμα από τις 20:30 μ.μ. μέχρι και την Δευτέρα 30/08/2021 στις 14.30 μ.μ., αφού προηγήθηκε μια δίωρη το μεσημέρι της Κυριακής.

Κύριοι υπεύθυνοι της ΔΕΔΔΗΕ, να ξέρετε ότι οι επιχειρηματίες μας, αλλά και αρκετοί ιδιώτες που έχουν υποστεί σοβαρότατες ζημιές, θα προβούν σε αγωγές, και καλά θα κάνουν. Είναι αδιανόητο, επίσης, να μένουν χωρίς ρεύμα άτομα που υποστηρίζονται από οξυγόνο και μάλιστα σε μια περιοχή όπου στη χωρική της αρμοδιότητα λειτουργεί εργοστάσιο της ΔΕΗ.

Οι διακοπές ρεύματος την περίοδο του καλοκαιριού, όπου το νησί και ιδιαίτερα η περιοχή του Πρασονησιού δέχεται χιλιάδες επισκέπτες, μόνο αγανάκτηση προκαλούν στους επιχειρηματίες.

Με κακοσυντηρημένα δίκτυα εδώ και χρόνια, και με δύο υπαλλήλους (το Βασίλη και τον Γιάννη), για ολόκληρη την περιοχή από τον Αρχάγγελο και κάτω, δε θέλουμε να σκεφτούμε τι θα ακολουθήσει το χειμώνα.

 

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας

Ζαννετάκης Νικόλαος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου