ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευκλής: «Σορωνιάτης» ο Καμπούρης

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΕΥΚΛΗΣ- ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ

Στην πε­ραι­τέ­ρω ενί­σχυ­ση του έμ­ψυ­χου δυ­να­μι­κό του ενό­ψει του νέου πρω­τα­θλή­μα­τος της Β’ Κα­τη­γο­ρί­ας, προ­χώ­ρη­σε ο Ευ­κλής.

Οι Σο­ρω­νιά­τες του Πα­να­γιώ­τη Κα­ρί­κη απέ­κτη­σαν τον ακραίο με­σο­α­μυ­ντι­κό Πα­ντε­λή Κα­μπού­ρη.

Ο πο­δο­σφαι­ρι­στής είχε συμ­φω­νή­σει με τον Α.Ο. Σύμης, ενό­ψει της νέας σεζόν, ωστό­σο, η με­τεγ­γρα­φή δεν ολο­κλη­ρώ­θη­κε για λό­γους που δεν έχουν γίνει γνω­στοί.

Οι άν­θρω­ποι του Ευκλή… εκ­με­ταλ­λεύ­τη­καν την κα­τά­στα­ση, προ­σέγ­γι­σαν τον Κα­μπού­ρη και οι δύο πλευ­ρές έφτα­σαν σε συμ­φω­νία, με τον πο­δο­σφαι­ρι­στή να επι­στρέ­φει στους «πρά­σι­νους» την φα­νέ­λα των οποί­ων φό­ρε­σε στο πρώτο μισό της πε­ρα­σμέ­νης σεζόν, πριν με­τεγ­γρα­φεί στον Δα­μά­γη­το.

Ο Κα­μπού­ρης συ­να­ντή­θη­κε με την διοί­κη­ση του συλ­λό­γου, υπέ­γρα­ψε την έναρ­ξη της συ­νερ­γα­σί­ας του και ο Ευ­κλής επι­ση­μο­ποί­η­σε την με­τεγ­γρα­φή, με την ακό­λου­θη ανα­κοί­νω­ση:

«Ο Πα­ντε­λής Κα­μπού­ρης γι’ άλλη μια χρο­νιά θα αγω­νί­ζε­ται με τα χρώ­μα­τα της ομά­δας μας.

Πα­ντε­λή σε κα­λω­σο­ρί­ζου­με και σου ευ­χό­μα­στε καλή πο­δο­σφαι­ρι­κή χρο­νιά με υγεία».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.