Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Θέρμαι

«Με τους αγώνες, τα όνειρα, την δύναμη μας….

….θα χτίσουμε έναν κόσμο λέφτερο, ανοιχτό, γεμάτο ελπίδα, τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!»

(Ναζίμ Χικμέτ)

Αυτό είναι το σύνθημα του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», που ξεκίνησε το ταξίδι του σε όλη τη χώρα. Το φεστιβάλ μας θα κάνει στάση και φέτος στο νησί μας!

Με μεράκι και ενθουσιασμό τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ προετοιμάζουμε την επιτυχία του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή. Στο νησί μας το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Θέρμαι, προσέλευση 20:00.

Μέσα από όλη τη δραστηριότητα τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ επιδιώκουμε να συνεχιστεί η συζήτηση που ξεκίνησε μέσα από τις πολλαπλές εκλογικές μάχες που πέρασαν, να φτάσει πιο πλατιά το μήνυμα του φετινού Φεστιβάλ.

Πάρε κι εσύ μέρος στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στη Ρόδο:

· Ομιλία από την Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος του ΚΕ του ΚΚΕ.

· Παρουσίαση μπροσούρας κατά των ναρκωτικών, από τη Σελήνη Καπερώνη της επιτροπής του ΚΣ της ΚΝΕ κατά των Ναρκωτικών.

· Συναυλία με το μαθητικό συγκρότημα «80 Περίπτερα»

· Λαϊκό γλέντι με την Χριστίνα Κόζα και την ορχήστρα της

Ενώ στον χώρο θα λειτουργούν θεματικές εκθέσεις, έκθεση βιβλίου της Σύγχρονης Εποχής, και παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους.

Καλούμε τους νέους και τις νέες, το λαό του νησιού μας, με κάθε τρόπο να συμμετέχουν στο Φεστιβάλ μας! Να διασκεδάσουν, να γνωρίσουν, να εμπνευστούν, να πάρουν δύναμη για τους αγώνες που έχουμε από την επόμενη μέρα ενάντια στη καθημερινή πολιτική, που μετά την κυβερνητική εναλλαγή συνεχίζει με αμείωτη ένταση ενάντια στο δικαίωμα μας στη ζωή, στη δουλειά, στη μόρφωση με σύγχρονους όρους!

Μαζί με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ μπορούμε να οργανώσουμε την αντεπίθεση μας, να ανοίξουμε τον δρόμο της πραγματικής ανατροπής, για την κοινωνία που στο επίκεντρο της θα βρίσκεται ο άνθρωπος και οι ανάγκες του, για τον σοσιαλισμό!

Για πληροφορίες:

Τηλέφωνο: 6945881678

Τομεακή Οργάνωση Ρόδου

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ