Ρεπορτάζ

Πρόσληψη νέου ειδικού συνεργάτη του δημάρχου Ρόδου

Με την υπ’ αριθ. 1494/27.04.2022 απόφαση του δημάρχου Ρόδου, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 του ν. 3584/2007 όπως ισχύουν, του άρθρου 26 του Ν. 4440/2016 και έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 280 του ν. 3852/2010, προσελήφθη ο κ. Γεώργιος Αλεξανδράκης του Αλεξάνδρου, κατηγορίας ΠΕ, κάτοχος πτυχίου της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ως ειδικός συνεργάτης του δημάρχου, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
Ο ως άνω ειδικός συνεργάτης θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά, χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής και θα υπόκειται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του δημάρχου, τον οποίο θα επικουρεί κατά την άσκηση των καθηκόντων του.
Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά που αφορούν ειδικά θέματα διοικητικών-θεσμικών προσεγγίσεων του Δήμου και σχετίζονται με όλες τις διοικητικές διαδικασίες και το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • ΙΩΑΝΝΗΣ    07.07.2022 23:05

    Πόσους ειδικούς συμβούλους χρειάζεται; Ας αφήσουν τις καρέκλες να κυκλοφορήσουν οι αρμόδιοι προκειμενου να διαπιστωσουν τα ‘τρωτα* της πόλης και να προσπαθήσουν στην επίλυση τους και μετά αν χρειασθει ας προσλάβουν.

Σχολιασμός άρθρου