Πολιτιστικά

Το “Αρχιπέλαγος” πάει στο Αρχηγείο Στόλου

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Πολιτιστικής Ομάδας “Αρχιπέλαγος” με το Πολεμικό μας Ναυτικό, την Τετάρτη 3 Ιουλίου, επισκεφθήκαμε το Αρχηγείο Στόλου, προκειμένου να παρουσιάσουμε το ιστορικό μας αφιέρωμα στον επανάπλου του θρυλικού Αντιτορπιλικού “Αδρίας” στην Αλεξάνδρεια, με τίτλο “Ελεύθερον το Εύψυχον” !
Στο αμφιθέατρο του Αρχηγείου Στόλου, παρουσία του Αρχηγού Στόλου Αντιναυάρχου κ. Στυλιανού Πετράκη (ΠΝ) και μεγάλου μέρους των Κυβερνητών, Αξιωματικών και Υπαξιωματικών – πληρωμάτων των πλοίων του Στόλου, προλόγισε και παρουσίασε την Πολιτιστική Ομάδα “Αρχιπέλαγος” ο Πλωτάρχης κ. Ανδρέας Πάνου (ΠΝ), υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Αρχηγείου Στόλου. Εν συνεχεία το μέλος μας κ. Νικ. Παπαδόπουλος έκανε μία μικρή εισαγωγή για την ταινία και ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην δημιουργία αυτής της ταινίας.
Ακολούθησε το μέλος μας κ. Ευδοκία Βουβάλη, με ένα σύντομο αλλά περιεκτικό βιογραφικό του κυβερνήτη του θρυλικού “Αδρίας”, Ιωάννη Τούμπα.
Μετά και από την προβολή της ταινίας, η οποία συγκίνησε και ενθουσίασε τους θεατές Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς, τον λόγο πήρε ο Αρχηγός Στόλου.  Μιλώντας με πολλή θέρμη για την παρουσίαση , για το παράδειγμα που δίνει ο Κυβερνήτης και το Πλήρωμα του θρυλικού “Αδρίας”, ολοκλήρωσε με τις ευχαριστίες του προς τα μέλη της Πολιτιστικής Ομάδας “Αρχιπέλαγος”,  προσφέροντας μία τιμητική πλακέτα. Αντίστοιχα ανταποδώσαμε με αναμνηστική πλακέτα και ευχαριστήσαμε για την τιμή και την φιλοξενία.
Ευχαριστούμε το ακούραστο μέλος μας κ Παναγιώτη Θεοδωρίδη για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

Πολιτιστική Ομάδα “Αρχιπέλαγος”

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου