Πολιτιστικά

Στις 12 Ιουνίου η παρουσίαση του πρώτου μυθιστορήματος του Νικηφόρου Παπανικόλα

Νικηφόρος Παπανικόλας
Σύνοψη
  • Η παρουσίαση του μυθιστορήματος «Αγάπη της ζωής μου» του Νικηφόρου Παπανικόλα θα γίνει στη Ρόδο στις 12 Ιουνίου.
  • Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Μελτέμι”.
  • Ομιλητές στην παρουσίαση θα είναι η εκπαιδευτικός Αντωνία Καμπουράκη, η συμβολαιογράφος Παρασκευή Παπαδοπούλου και ο συγγραφέας.
  • Η συζήτηση θα συντονιστεί από τη δημοσιογράφο Δήμητρα Στάγκα.

Η παρουσίαση του πρώτου  μυθιστορήματος με τίτλο «Αγάπη της ζωής μου»  του κ, Νικηφόρου Παπανικόλα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιουνίου και ώρα 18:30 στη Νέα Πτέρυγα του Νεστοριδείου Μελάθρου στη Ρόδο.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις  “Μελτέμι”.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η εκπαιδευτικός κ. Αντωνία Καμπουράκη η συμβολαιογράφος κ Παρασκευή Παπαδοπούλου και ο συγγραφέας.

Την συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Δήμητρα Στάγκα.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.