Τοπικές Ειδήσεις

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου: Eπαναπροκηρύχθηκε το spec του 1 εκατ. ευρώ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου επαναπροκηρύσσει το διαγωνισμό με αντικείμενο την προβολή της φυσικής κληρονομιάς, του πολιτισμού και του τουρισμού της περιοχής με προϋπολογισμό 998.387 ευρώ.
Το έργο του αναδόχου δομείται σε τρία πακέτα εργασίας ως ακολούθως:
Το πρώτο πακέτο εργασίας περιλαμβάνει την αναβάθμιση και διαχείριση του τουριστικού portal, το σχεδιασμό, ανάπτυξη και διαχείριση blog της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τη δημιουργική απεικόνιση (digital posters), creative brand story telling, τη διαχείριση και περαιτέρω ανάπτυξη των λογαριασμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media), το σχεδιασμό και υλοποίηση πλάνου δημοσιότητας (digital media plan).
Το δεύτερο πακέτο εργασίας περιλαμβάνει την παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού 17 βίντεο, για τις ανάγκες της τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου καθώς και την παραγωγή 2.000 φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης, για κάθε δυνατή χρήση σε έντυπη ή και σε ηλεκτρονική μορφή.
Τέλος, το τρίτο πακέτο εργασίας περιλαμβάνει την προβολή σε εθνικής και τοπικής εμβέλειας τηλεοπτικά δίκτυα, έντυπα και ραδιοφωνικά μέσα.
Προσφορές κατατίθενται έως τις 29 Ιουνίου 2020 και ώρα 17:00.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου