Τον Ιούνιο όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμο για να ανοίξει τις πύλες του το «Ιαλύσιον» για να υποδεχτεί τους επισκέπτες του. Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατικής» οι εργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς με στόχο να είναι έτοιμο για να κάνει τα εγκαίνια σε έναν περίπου μήνα.
Πρόκειται για ένα νέο, σύγχρονο πολυτελή πολύ-χώρο, που θα ονομάζεται «Lohan» από την διάσημη ηθοποιό, τραγουδίστρια και μοντέλο, Lindsey Lohan, η οποία διαθέτει αλυσίδες τέτοιων καταστημάτων σε πολλές χώρες, ενώ στην Ελλάδα, διατηρεί τέτοια καταστήματα στην Αθήνα και στην Μύκονο.
Το «Lohan» θα λειτουργεί όλη την ημέρα, από το πρωί έως και το βράδυ (All Day Bar, Beach Bar) και θα προσφέρει φαγητό, ποτό, διασκέδαση, θα διαθέτει χώρους Spa αλλά θα δίνει και την δυνατότητα για δράσεις, όπως θαλάσσια σπόρ.
Το «Lohan» της Ρόδου θα το αναλάβει ο κ. Βασίλης Τσιλιχρήστος (έμπειρο και επώνυμο όνομα στον χώρο της διασκέδασης) ενώ θα προσφέρονται υπηρεσίες πολύ υψηλών προδιαγραφών.
Από την μία πλευρά θα υπάρχει και χώρος για ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα (Rent-a-Car) ενώ θα λειτουργεί και ένα σνακ μπαρ που θα προσφέρει μικρογεύματα.
Το ρεστοράν θα λειτουργεί στα πρότυπα της Μυκόνου, και η κουζίνα θα είναι Μεσογειακή σε έκδοση «γκουρμέ».
Ο συνολικός χώρος είναι πάνω από 2.500 τετραγωνικά μέτρα (ο κλειστός χώρος είναι πάνω από 800τ.μ.) ενώ η παραλία μπροστά θα προσφέρει πολύ υψηλές υπηρεσίες στους λουόμενους, με ξαπλώστρες πολυτελείας, με ειδικές παροχές στις ομπρέλες, ειδικά decks & charts για φαγητό και ειδική ξεχωριστή υπηρεσία που θα σεβρίρει στην παραλία.
Την παραλία, η εταιρεία την απέκτησε με πλειστηριασμό (500 μέτρα μέχρι και το ξενοδοχείο «Λητώ» και θα διαθέτει 450 ξαπλώστρες).
Παράλληλα, θα λειτουργεί «Spa» με πολυτελείς χώρους, jacuzzi, μασάζ κ.λπ. και θα είναι προσβάσιμο σε όλο τον κόσμο, στους ντόπιους και στους τουρίστες.
«Στόχος είναι να κάνουμε εγκαίνια στις 5 Ιουνίου και θα φιλοξενούμε συνεχώς μεγάλα events» δήλωσε στην «δημοκρατική» κορυφαίο στέλεχος της εταιρείας που διαχειρίζεται το «Ακταίον» και τώρα το «Lohan».
Σημειώνεται πως το «Lohan» στην Αθήνα είναι κορυφαίο night club και από τα πλέον επώνυμα στην Ευρώπη.
Στο νέο «Lohan» θα απασχοληθούν περίπου 125 εργαζόμενοι και οι προσλήψεις έχουν ήδη ξεκινήσει. Η εταιρεία δίνει προτεραιότητα σε εργαζόμενους από την τοπική κοινωνία –όπως και στο «Ακταίον»- ενώ αναζητείται και επιπλέον προσωπικό διότι αυτή την περίοδο είναι ήδη ανοιχτές οι επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον Τουρισμό στην Ρόδο.
Πρόθεση της εταιρείας είναι να παραμείνει ανοιχτό το «Lohan» και τον χειμώνα, αλλά αυτό είναι υπό διερεύνηση –αναλόγως τις εξελίξεις, τις συνθήκες και προϋποθέσεις μέχρι και το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν.
Στο «Lohan» θα φιλοξενούνται εκδηλώσεις με επωνύμους από τον χώρο της Show Business και Events που θα έχουν ανάλογο glamorous χαρακτήρα με την Μύκονο και την Αθήνα.
Επιπλέον, όσον αφορά το «Ακταίον», κλείνει φέτος ήδη έναν χρόνο επιτυχούς λειτουργίας και απασχολεί 90 άτομα προσωπικό, ενώ το περίπτερο στην περιοχή του «Νεωρίου» αναμένεται να διαμορφωθεί σε αναψυκτήριο και θα απασχολήσει 20 εργαζόμενους.
Μαζί με το «Ακταίον» λειτουργεί ήδη με μεγάλη επιτυχία και το «Αμάλφι» (στον πάνω όροφο) ενώ αυτή την περίοδο προετοιμάζεται για να αξιοποιηθεί η βεράντα που είναι 80τ.μ. με ένα μεγάλο Luxury Oyster Bar – Restaurant που θα προσφέρει φρέσκα θαλασσινά και οστρακοειδή, σε συνδυασμό με υψηλής ποιότητας σέρβις, κρασιά, σαμπάνιες και cocktails.
«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η τοπική κοινωνία, μας στήριξε τόσο πολύ και μας προτίμησε. Φέτος, παράλληλα με το GrandOpening για το νέο Oyster Bar – Restaurant θα κάνουμε και τα γενέθλια του ‘Ακταίον’ που κλείνει ένα χρόνο, με μεγάλες εκδηλώσεις», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.
Παράλληλα, στόχος της επιχείρησης είναι να αναβαθμιστούν και οι υπηρεσίες με το φαγητό στο «Ακταίον».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ