Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου Άγιος Εφραίμ σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Θεσσαλών και το σταθμό αιμοδοσίας του Γ.Ν.Ρ., την στήριξη του Δήμου Ρόδου και με την συμμετοχή πολλών τοπικών συλλόγων και φορέων διοργανώνουν την 4η Εθελοντική Αιμοδοσία, εις μνήμην του αειμνήστου και ξεχωριστού μέλους και συνεργάτη του Συλλόγου Σωτήρη Παπαστεργίου, στο Δημαρχείο Ρόδου, από τις 10:00 έως τις 14:00.

Την επομένη, στις 5 Μαΐου 2018, στις 19:00, ανήμερα της εορτής του Συλλόγου μας θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Σχολείο Γενναδίου, η γνωστή θεατρική παράσταση «Οι Θερμόαιμοι» που ανέβηκε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου με πολύ μεγάλη επιτυχία. Η παράσταση ανεβαίνει μετά από αίτημα των Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής και με την στήριξή τους και έτσι ο Σύλλογος τιμά τη Νότια Ρόδο και τους κατοίκους της. Η είσοδος είναι ελεύθερη και όποιος θέλει μπορεί (αντί εισιτηρίου) να προσφέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας. Αυτά θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Περιφέρειας και στο Συσσίτιο του Δήμου Ρόδου, στο πλαίσιο των αρχών που υπηρετεί ο Σύλλογος, με αίσθημα αγάπης και αλληλεγγύης προς τον πλησίον του.

Οι Σύλλογοι που στηρίζουν την εκδήλωση και την παράσταση προέρχονται και εκπροσωπούν τις Δημοτικές Κοινότητες Λάρδου, Λίνδου, Γενναδίου, Λαχανιάς, Κατταβιάς, Μεσαναγρού, Ιστρίου, Απολλακκιάς, Λαέρμων, Καλάθου και Ασκληπιού.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» πάντα κοντά στον Συνάνθρωπο, θα συνεχίσει την εθελοντική και Κοινωνική Δράση του, συμμετέχοντας και προσφέροντας στην κοινωνία.

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ