Ειδήσεις

Καθημερινότητα και νέα έργα στον Αρχάγγελο, στο επίκεντρο της επίσκεψης του Δημάρχου στην περιοχή

Τα προβλήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζει ο Αρχάγγελος και οι προοπτικές βελτίωσης των υποδομών, αποτέλεσαν το βασικό θέμα συζήτησης της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Μαΐου στο δημοτικό κατάστημα της περιοχής, παρουσία του Δημάρχου Ρόδου κου Φώτη Χατζηδιάκου.
Πριν την έναρξη της συνεδρίασης, ο κος Χατζηδιάκος, παρουσία του Αντιδημάρχου Ανάπτυξης κου Γιώργου Πόκκια και του Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών κου Αλέκου Μπεκιάρη, επισκέφτηκε την περιοχή «Λειβάδα», όπου ο δήμος Ρόδου εκτελεί έργα, με επίκεντρο την νεολαία και άθληση (12 θέσιο Δημοτικό Σχολείο και αθλητικά έργα) , δεδομένου ότι στις 24-5-2017 δημοπρατείται το έργο με τίτλο : «Περίφραξη χώρου στην περιοχή Λειβάδας της Δ.Κ Αρχαγγέλου» του γηπέδου 9Χ9, συνολικού προϋπολογισμού 32,860 ευρώ.
Στη συνέχεια επόπτευσε δημοτικές οδούς και τοπικά σημεία, στα οποία ο δήμος Ρόδου έχει δημοπρατήσει έργα οδοποιίας συνολικού προϋπολογισμού 80.000 ευρώ και αναμένεται να εκτελεστούν στο αμέσως επόμενο διάστημα, όπως και η κατασκευή οστεοφυλακίου στο δημοτικό κοιμητήριο Αρχαγγέλου, συνολικού προϋπολογισμού 25,000 ευρώ . Σε εξέλιξη βρίσκονται οι δημοπρασίες για την αποκατάσταση φθορών στα σχολικά κτίρια: Γυμνάσιο και 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου με προγραμματική σύμβαση με την ΠΝΑΙ, ως μέρος του συνόλου της εργολαβίας για την αποκατάσταση σχολικών κτιρίων του νησιού, συνολικού προϋπολογισμού 1,145,000 ευρώ
Ακολούθησε «ανοιχτή» συζήτηση για θέματα καθημερινότητας, που αντιμετωπίζει η τοπική Κοινωνία, παρουσία των Αντιδημάρχων: Καθημερινότητας κου Αγαπητού Πάλλα, Ανάπτυξης κου Γιώργου Πόκκια, του Προέδρου της ΔΕΥΑΡ κου Αλέξανδρου Μανωλάκη, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου Αργύρη Αργυρού, των μελών του συμβουλίου , εκπροσώπων των συλλόγων της περιοχής και πολιτών, με τον Δήμαρχο Ρόδου και τους συνεργάτες του να γνωστοποιούν τις προσπάθειες που καταβάλει η κάθε υπηρεσία ξεχωριστά και για την επίλυση των θεμάτων, όπως και τις μελλοντικές ενέργειες, βάσει του προγράμματος της δημοτικής Αρχής, για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου