Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αλλά και οι εργαζόμενοι και οι περιθαλπόμενοι της Δομής ΑΜΕΑ Ενηλίκων των Κολυμπίων Ρόδου, ευχαριστούν θερμά το Τμήμα της AHEPA ΗELLAS HJ – 33 ΡΟΔΟΥ, για την δωρεά ενός ειδικού ιατρικού κρεβατιού – μπάνιου, αξίας 5.500 ευρώ, το οποίο μας παραδόθηκε το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 στο ίδρυμα των Κολυμπίων, από αντιπροσωπεία του Τμήματος Ρόδου, αλλά και από στελέχη της Περιφέρειας D-25 AHEPA HELLAS.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Γραμματέα του Τμήματος Ρόδου κ. Αντώνη Γιαννικουρή, ο οποίος υπήρξε η ψυχή αυτής της προσπάθειας, τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του Τμήματος κ. Κώστα Ζώη, για την άψογη φιλοξενία και οργάνωση, όσων προηγήθηκαν και ακολούθησαν της εκδήλωσης παράδοσης – παραλαβής, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου του Τμήματος, καθώς και όλους τους ανώνυμους συμπατριώτες μας, που στήριξαν την προσπάθεια και συνέβαλαν οικονομικά από το υστέρημά τους, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος.

Στις μεταξύ μας συζητήσεις, τονίστηκε ότι η προσπάθεια αυτή της ενίσχυσης και της βελτίωσης των προνοιακών δομών, πρέπει να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, σε περίοδο οικονομικής κρίσης, τα αντανακλαστικά της κοινωνίας και των φορέων της, να παραμένουν ενεργά, με δράσεις και έργα που θα ανακουφίζουν τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας, αλλά θα αποτελούν και παράδειγμα προς μίμηση για τους υπολοίπους.

Το Τμήμα της AHEPA ΗELLAS HJ – 33 ΡΟΔΟΥ, πρέπει να είναι βέβαιοι, ότι η αυτή η πολύ σημαντική δωρεά τους, θα πιάσει τόπο και θα βοηθήσει ιδιαίτερα το έργο μας.

Τους ευχαριστούμε και πάλι.

 

Ρόδος, 3 Μαΐου 2017

Για το Δ.Σ. του Κ.Κ.Π.Π.Ν.Α.

Ο Πρόεδρος

 

Γιάννης Απ. Μαρίνος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ