Αθλητικά

Το ποινολόγιο του τοπικού

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ, οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής, που αφορούν τις ποινές των ποδοσφαιριστών, τις αποφάσεις επί των απολογιών και τις παραιτήσεις σωματείων από αναμετρήσεις.
Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις της Π.Ε. είναι οι ακόλουθες:

Ποινές ποδοσφαιριστών
Ρόδος- ΑΕΡΑ
Στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΡΑ, Δανά Γ., ποινή μιας αγωνιστικής για παράβαση των κανόνων παιχνιδιού, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10 παρ1α,περ Ι του Π.Κ)
Αστέρας Μασάρων-
Α.Ε. Κατταβιάς
Στον ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Κατταβιάς, Μάτση Δ., ποινή μιας αγωνιστικής για αντιαθλητική συμπεριφορά (άρθρο 10 παρ1α,- άρθρο 10 παρ1θ, του Π.Κ). Στον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Μασάρων, Κάρταλη Γ. , ποινή δύο αγωνιστικών για υβριστική συμπεριφορά έργω σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (φτύσιμο ) (Άρθρο 10 παρ. 1β του Π.Κ.)
Εθνικός Αρχίπολης-
Αστέρας Μασάρων
Στον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Μασάρων, Μπόσινα Γ., ποινή μιας αγωνιστικής για παράβαση των κανόνων παιχνιδιού, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10 παρ1α,περ Ι του Π.Κ)
Ακουσίλαος- Α.Σ. Τήλου
Στον ποδοσφαιριστή του Ακουσίλαου, Λαζίδη Ν., ποινή μιας αγωνιστικής για παράβαση των κανόνων παιχνιδιού, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10 παρ1α,περ Ι του Π.Κ)
Ροδιακός- Δαμάγητος
Στον ποδοσφαιριστή του Δαμάγητου, Roland Μ., ποινή τριών αγωνιστικών κατά συγχώνευση και χρηματικό πρόστιμο 30 ευρώ για υβριστική συμπεριφορά σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή (αρχηγός ) (Άρθρο 10 παρ.1β-Άρθρο 10 παρ.3 και Άρθρο 10 παρ. 3 και Άρθρο 10 παρ. 2ε του Π.Κ )
Πολύστρατος-
Ήλιος Ιαλυσού
Στον ποδοσφαιριστή του Πολύστρατου, Σταματίου Ε., ποινή μιας αγωνιστικής για αντιαθλητική συμπεριφορά (ασάφεια) (Άρθρο 10 παρ.1α περ.Ι-Άρθρο 10 παρ.θ. του Π.Κ.)
ΓΑΣ Ιάλυσος- Φοίβος
Στον ποδοσφαιριστή του ΓΑΣ Ιάλυσου, Ρεκλείτη Ε., ποινή μιας αγωνιστικής για παράβαση των κανόνων παιχνιδιού, 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10 παρ1α,περ Ι του Π.Κ)
Παραίτηση σωματείου Νικαγόρα Κεφάλου στον αγώνα με Ξάνθο Πάτμου της 18ης αγωνιστικής πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Νήσων
Μετά από σχετικό έγγραφο με ημερομηνία 25/04/2014 του Νικαγόρα Κεφάλου. στο οποίο αναφέρεται ότι το εν λόγω σωματείο παραιτείται από τον αγώνα πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Νήσων με τον Ξάνθο Πάτμου της 18ης αγωνιστικής (26.04.2014 )
Η πειθαρχική Επιτροπή
αποφάσισε τα κάτωθι:
Ο αγώνας Ξάνθος Πάτμου –Νικαγόρας Κεφάλου κατοχυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ του Ξάνθου Πάτμου και από την τρέχουσα βαθμολογία του Νικαγόρα αφαιρούνται δύο βαθμοί (Άρθρο 17 παρ. 2 του Κ.Α.Π.).Επίσης σύμφωνα με το ίδιο άρθρο από την ομάδα του Νικαγόρα Κεφάλου αφαιρούνται δύο βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα 2014-2015 και επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 30ευρώ. Σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 4 εδάφιο β του Κ.Α.Π. τυχόν υπάρχουσες ποινές εκτίονται μόνο από την ανυπαίτια ομάδα. (Ξάνθος Πάτμου )
Παραίτηση σωματείου Ηρακλή Λάρδου στον αγώνα με Ποσειδώνα Καρπάθου της 5ης αγωνιστικής Play Off
Μετά από σχετικό έγγραφο με ημερομηνία 24/04/2014 του Ηρακλή Λάρδου στο οποίο αναφέρεται ότι το εν λόγω σωματείο παραιτείται από τον αγώνα πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας Play Off με τον Ποσειδών Καρπάθου της 5ης αγωνιστικής .
Η πειθαρχική Επιτροπή
αποφάσισε τα κάτωθι:
Ο αγώνας Ποσειδών Καρπάθου-Ηρακλή Λάρδου κατοχυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ του Ποσειδών Καρπάθου και από την τρέχουσα βαθμολογία του Ηρακλή Λάρδου αφαιρούνται δύο βαθμοί (Άρθρο 17 παρ. 2 του Κ.Α.Π.).Επίσης σύμφωνα με το ίδιο άρθρο από την ομάδα του Ηρακλή Λάρδου αφαιρούνται δύο βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα 2014-2015 και επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 30ευρώ. Σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 4 εδάφιο β του Κ.Α.Π. τυχόν υπάρχουσες ποινές εκτίονται μόνο από την ανυπαίτια ομάδα. (Ποσειδών Καρπάθου)
Αποφάσεις απολογιών
Διαγόρας- Ρόδος
Η Π.Ε. δέχεται ότι το εγκαλούμενο σωματείο του Διαγόρα τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτό πειθαρχική παράβαση.
Επιβάλλει στο σωματείο την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο 240 ευρώ (Τρις υπότροπος )
ΑΕΡΑ – Φοίβος
Η Π.Ε. δέχεται ότι το εγκαλούμενο σωματείο της ΑΕΡΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτό πειθαρχική παράβαση.
Επιβάλλει στο σωματείο την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο 30 ευρώ .
Σχετικά με το έγγραφο (εξώδικο δήλωση –ενημέρωση) της Ρόδου στις 15/04/2014 το σωματείο της Ρόδου με σχετικό έγγραφο στις 30/04/2014 έκανε ανάκληση των δυσφημιστικών κρίσεων κατά της ΕΠΣΔ-ΤΟΔ-ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ και η Π.Ε. απαλλάσσει το σωματείο από κάθε πειθαρχική ποινή.
Ευκλής-
Ποσειδώνας Καρπάθου
Η Π.Ε. δέχεται ότι το εγκαλούμενο σωματείο του Ευκλή Σορωνής τέλεσε τις αποδιδόμενη σε αυτό πειθαρχική παράβαση.
Επιβάλλει στο σωματείο την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ, ρίψεις κροτίδων (Υπότροπος )
Α.Ε. Κατταβιάς- Ευκλής
Η Π.Ε. δέχεται ότι το εγκαλούμενο σωματείο του Ευκλή Σορωνής τέλεσε τις αποδιδόμενη σε αυτό πειθαρχική παράβαση.
Επιβάλλει στο σωματείο την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο 30 ευρώ (υβριστικά συνθήματα )
Απόλλωνας
Καλυθιών- Ρόδος
Η Π.Ε. δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτό πειθαρχικές παραβάσεις. Επιβάλλει στο σωματείο του Απόλλωνα Καλυθιών, την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο 30 ευρώ.
Επιβάλλει στον αναγραφόμενο στο Φ.Α. από το διαιτητή, Σταυρή Μιχαήλ πρόεδρο του Δ.Σ. ,ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 3 μήνες και χρηματικό πρόστιμο 120 ευρώ (τρις υπότροπος)
Άγιος Γεώργιος- Δήμητρα
Η Π.Ε. δέχεται ότι το εγκαλούμενο σωματείο τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτό πειθαρχικές παραβάσεις.
Επιβάλλει στο σωματείο του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας την πειθαρχική ποινή της στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του για δύο αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ (Άρθρο 15 παρ.8 εδάφιο δ και άρθρο 15 παρ. 8 εδάφιο α του Π.Κ )

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου