Ειδήσεις

Με τους μαθητές του 4ου Γενικού Λυκείου Ρόδου συναντήθηκε ο Στ. Κουσουρνάς

Με τους μαθητές της Α΄ τάξης του 4ου Γενικού Λυκείου Ρόδου, αλλά και με τους εκπαιδευτικούς τους στο μάθημα Πολιτικής Παιδείας, την κα Φιλιππάκη και τον κ. Θωμόγλου, είχε την ευκαιρία σήμερα το πρωί (Πέμπτη, 3 Απριλίου) να συνομιλήσει ο δήμαρχος Ρόδου Στ. Κουσουρνάς.

Οι μαθητές επισκέφθηκαν το δημαρχείο Ρόδου στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης στο προαναφερθέν μάθημα και ξεναγήθηκαν στους χώρους του, για να καταλήξουν στην αίθουσα εθιμοτυπίας, όπου έγινε η συνάντηση με τον κ. Κουσουρνά.

Ο κ. Κουσουρνάς τους μίλησε για λίγο πάνω στον διακριτό ρόλο της Αυτοδιοίκησης Α` βαθμού, στις αρμοδιότητες, τις υποχρεώσεις και τις δομές των δήμων, καθώς και τις υπηρεσίες που παρέχουν αυτές στους πολίτες, τονίζοντας τις ιδιαιτερότητες που αντιμετωπίζει σήμερα η αυτοδιοίκηση λόγω κρίσης, αλλά και την αναγκαιότητα της στήριξης και της ενεργής συμμετοχής των πολιτών.

Στη συνέχεια ο κ. Κουσουρνάς δέχθηκε ερωτήσεις από τους μαθητές πάνω σε ειδικότερα θέματα, όπως της ανακύκλωσης, της διαχείρισης απορριμμάτων, των προβλημάτων συντήρησης του οδικού δικτύου κ.λπ., στις οποίες απάντησε με ειλικρίνεια

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου