Ειδήσεις

Νέοι υποψήφιοι με τον Στράτο Καρίκη

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ
Φίλες και φίλοι, Ροδίτισσες και Ροδίτες

Με βασικό κίνητρο την αγάπη για τη Ρόδο μας και για τα χωριά μας, δηλώνω ότι κατέρχομαι ως υποψήφια στις επικείμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ» του Στράτου Καρίκη.

Θλίβομαι να βλέπω τα χωριά μας παραμελημένα να μαραζώνουν. Στενοχωριέμαι να διαπιστώνω καθημερινά ότι τα παιδιά μας στα χωριά δεν έχουν τις ίδιες ευκαιρίες στη μόρφωση, στην επαγγελματική ανέλιξη… Είναι πια καιρός να δημιουργηθούν έστω και οι στοιχειώδεις υποδομές στα χωριά μας.

Η ανάπτυξη δεν μπορεί να περιορίζεται μόνο στο κέντρο της πόλης, πρέπει να επεκταθεί και στην επαρχία. Τα χωριά μας διαθέτουν μία μεγάλη δυναμική, η οποία δυστυχώς μένει ανεκμετάλλευτη. Θα πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να βλέπουμε τα πράγματα μονόπλευρα Είμαστε αποφασισμένοι όλοι μαζί να ανταποκριθούμε στο χρέος μας, χωρίς να βλέπουμε διαχωριστικές γραμμές, για την ανάπτυξη της δυτικής πλευράς του νησιού.

Σκοπός μας είναι να ανατρέψουμε τη σημερινή κατάσταση και να δημιουργήσουμε ένα νέο Δήμο, χωρίς αναστολές και με συνέπεια. Θα είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, είναι όμως ευθύνη όλων μας.

Εμπιστευόμαστε τον Στράτο Καρίκη ως ένα άνθρωπο ικανό, με ξεχωριστό ήθος, με τον οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα συμπορευθούμε σε έναν ωραίο αγώνα για να φέρουμε την πολυπόθητη ανάπτυξη στο νησί μας.

Με εκτίμηση,

Παναγιώτα Νικολάου

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Παναγιώτα Νικολάου

Σύζυγος Γεωργίου Σταυριά

Πρώην Συνταξιούχος Ολυμπιακής Αεροπορίας

Πρώην πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Θεολόγου (2003-2006)

Δημοτική σύμβουλος στον πρώην δήμο Πεταλούδων από το 2003 έως το 2010

Αντιπρόεδρος δημοτικού συμβουλίου του πρώην Δήμου Πεταλούδων

Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΠ

Πρώην σύμβουλος στον Πολιτιστικό σύλλογο Θεολόγου «Ο Μόδεστος»

Πρώην πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Θεολόγου

Τελειόφοιτη Ενιαίου Λυκείου Σωροωνής

Τελειόφοιτη Διοίκησης Επιχειρήσεων

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ (ΓΙΩΤΑ) ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Οι προσδοκίες των πολιτών για μία Ρόδο με ίσες ευκαιρίες για όλους, μια Ρόδο που θα κινείται σε τροχιά ανάπτυξης, μία Ρόδο που δεν θα τοποθετεί τα χωριά στο περιθώριο, μας γεμίζουν με ευθύνη. Έχοντας στελέχη δίπλα μας, όπως είναι η Παναγιώτα Νικολάου, μία γυναίκα με σημαντική εμπειρία στα Κοινά, υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό να ανταποκριθούμε στο καθήκον μας, να δημιουργήσουμε τη Ρόδο των προσδοκιών μας.

Στράτος Καρίκης
Υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΦΙΛΗΜΟΝΑ ΚΑΡΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ
Μετά την αποχή μου από την Τοπική Αυτοδιοίκηση την τελευταία τετραετία, βλέποντας ότι ο τόπος αντί να κινείται σε ορθή πορεία και να αναπτύσσεται, οπισθοδρομεί, αποφάσισα να συμμετέχω σε αυτές τις εκλογές στο πλευρό του υποψήφιου δημάρχου Στράτου Καρίκη.

Πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες για να βοηθήσουμε τον τόπο μας, να του δώσουμε νέα ώθηση. Ο Στράτος, είναι άνθρωπος με ικανός με όραμα και στόχους για το νησί και είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί ενωμένοι, άνθρωποι με εμπειρία και οι νεότεροι, θα πετύχουμε το στόχο μας.

Με την ευκαιρία θέλω να παρακαλέσω τα νέα παιδιά να συμμετέχουν στις εκλογές. Το μέλλον τους ανήκει και θα πρέπει να το διεκδικήσουν. Εμείς οι παλαιότεροι θα τους βοηθήσουμε μεταδίδοντάς τους τις γνώσεις και την εμπειρία μας και είμαστε βέβαια πρόθυμοι να μάθουμε από αυτούς. Ο συνδυασμός της εμπειρίας με τις φρέσκιες ιδέες και απόψεις, πιστεύω ότι είναι το κλειδί στην επιτυχία.

Με εκτίμηση,

Φιλήμονας Καρίκης

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Πρόεδρος Κοινότητας Θεολόγου 1991-1998

Δημοτικός σύμβουλος του πρώην δήμου Πεταλούδων 1999-2010

Στις θέσεις αντιδημάρχου και προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και αποχέτευσης

Μέλος Διοικούσας Επιτροπής ΤΕΔΚΔ 1994-1998

Μέλος Δ.Σ. Γενικού Νοσοκοομείου Ρόδου 1994-1998

Μέλος του Δ.Σ. του Ορφανοτροφείου Αρρένων 1996-1998

Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου από το 1980 έως 1990 και εκπρόσωπος στην Ομοσπονδία Ξενοδοχοϋπαλλήλων

Διετέλεσε Πρόεδρος του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου «Δαμάγητος» Θεολόγου

ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗΜΟΝΑ ΚΑΡΙΚΗ
Χαιρετίζουμε την υποψηφιότητα του Φιλήμονα Καρίκη με την παράταξή μας. Ο Φιλήμονας Καρίκης έχει πλούσια εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα και τις ανάγκες του τόπου και κυρίως των χωριών. Οι στόχοι μας για μία νέα Ρόδο, με αναβαθμισμένη αισθητική, για μία Ρόδο όπου θα υπάρχει ισόρροπη ανάπτυξη, θα επιτευχθούν με τη συμμετοχή στο συνδυασμό μας ανθρώπων με πείρα όπως ο Φιλήμονας Καρίκης και νέων, με φρέσκιες ιδέες και γνώσεις.

Στράτος Καρίκης
Υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου