Να συγκαλέσει Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών καλεί η Φώφη Γεννηματά τον Πρωθυπουργό, χαρακτηρίζοντας μία τέτοια κίνηση ως “μονόδρομο” εν μέσω των εξελίξεων στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Επίσης, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ζητήσει την έμπρακτη υποστήριξη της ΕΕ, με αφορμή την επίσκεψη των επικεφαλής των ευρωπαϊκών θεσμών στον Έβρο και υπογραμμίζει την ανάγκη εθνικής ομοψυχίας και συνεννόησης.

Συγκεκριμένα, σε δήλωσή της, η κ. Γεννηματά σημειώνει πως “η κυβέρνηση οφείλει σήμερα επιτέλους να θέσει την ηγεσία της ΕΕ προ των ευθυνών της. Το ζητούμενο από την σημερινή επίσκεψη είναι η αλλαγή στάσης της Ευρώπης με την εξαγγελία πολύ συγκεκριμένων μέτρων για την έμπρακτη στήριξη της Ελλάδας που αντιμετωπίζει με τις Τουρκικές ενέργειες στα σύνορά της, άμεση απειλή για την ασφάλειά της”, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως υπογραμμίζει στη συνέχεια, “ο ελληνικός λαός έδειξε μεγάλες αντοχές και αλληλεγγύη. Τώρα είναι αποφασισμένος να προστατέψει την ασφάλειά του με πατριωτισμό και ευθύνη. Απαιτεί ομοψυχία, συνεννόηση και εθνική γραμμή. Γι’ αυτό κ. Μητσοτάκη το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών είναι μονόδρομος”.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ