ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλκιβιάδης Στεφανής από Φαρμακονήσι: Με αποφασιστικότητα και σθένος η προστασία των συνόρων

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Στεφανής
Στο Φαρ­μα­κο­νήσι βρέθηκε σήμερα νωρίς το πρωί ο υφυ­πουρ­γός Εθνικής Άμυνας Αλκι­βιά­δης Στε­φα­νής.

Στην ανάρ­τησή του στον προ­σω­πικό του λογα­ρια­σμό στο Facebook ο Αλκι­βιά­δης Στε­φα­νής σημειώ­νει την εξαι­ρε­τική η συνερ­γα­σία Στρατού και Ακτο­φυ­λα­κής στην περιοχή.

«Πολλές οι προ­σπά­θειες παρά­νο­μης εισόδου στη χώρα, αλλά με απο­φα­σι­στι­κό­τητα, σθένος, υψηλό ηθικό και αίσθηση του καθή­κο­ντος περιο­ρί­ζο­νται καθη­με­ρινά», τονίζει ο υφυ­πουρ­γός Εθνικής Άμυνας.

Η ανάρ­τηση του υφυ­πουρ­γού Εθνικής Άμυνας

«Φαρ­μα­κο­νήσι. Εξαι­ρε­τική η συνερ­γα­σία Στρατού και Ακτο­φυ­λα­κής και εδώ.

Πολλές οι προ­σπά­θειες παρά­νο­μης εισόδου στη χώρα, αλλά με απο­φα­σι­στι­κό­τητα, σθένος, υψηλό ηθικό και αίσθηση του καθή­κο­ντος περιο­ρί­ζο­νται καθη­με­ρινά.

Βολές, ασκή­σεις ετοι­μό­τη­τας και η απόλυτη θέση μας για την προ­ά­σπιση των συνόρων μας είναι όχι μόνο μήνυμα, αλλά και ρεα­λι­στική από­δειξη της απο­φα­σι­στι­κό­τη­τας μας».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.