Ειδήσεις

Τη στήριξη του Προέδρου της Επιτροπής Περιφερειών για τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ ζήτησε ο Δήμαρχος Ρόδου.

Στα πλαίσια του συνεδρίου, που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Περιφερειών  με την Ε.Ε.Τ.Α. Α. στην Αθήνα την 1-3-2018, με θέμα : ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ο δήμαρχος Ρόδου και μέλος της επιτροπής Περιφερειών είχε κατ ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και επί 38 χρόνια Βέλγο πολιτικό KarlHeinz Lambertz.

Στη συνάντηση, ο δήμαρχος ζήτησε τη στήριξη του προέδρου και της επιτροπής Περιφερειών κατά τη συζήτηση της αναφοράς που υπέβαλαν οι Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων Νοτίου και Βορείου Αιγαίου στη Κομισιόν και στις ειδικές επιτροπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, η οποία θα συζητηθεί τους επόμενους μήνες. Ο πρόεδρος δήλωσε τη στήριξη του προς τα νησιά του Αιγαίου και ο δήμαρχος αφού τον ευχαρίστησε τον προσκάλεσε να πραγματοποιήσει ανάλογη εκδήλωση για την Ευρώπη στη Ρόδο, την οποία και αποδέχτηκε, δηλώνοντας φίλος και λάτρης των νησιών του Αιγαίου.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου