Με το καλημέρα έγινε …πύραυλος για Βελιγράδι και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο μίτινγκ της Ρέιμς. Η Ραφαέλα Σπανουδάκη ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς την σεζόν και με την ευρωπαϊκή συμμετοχή εξασφαλισμένη, ετοιμάζεται επίσημα για το μεγαλύτερο αγώνα της καριέρας της.

Στην κούρσα μιας αναπνοής η σπρίντερ του Κώστα Βογιατζάκη εντυπωσίασε εις διπλούν επί γαλλικού εδάφους, διανύοντας τα 60μ. σε 7.30 και 7.38 στον τελικό όπου ήταν δεύτερη, με την Στέλα Ακακπό να κερδίζει κάνοντας 7.16. Εκμεταλλευόμενη τον συναγωνισμό η Σπανουδάκη βελτίωσε το περσινό της ρεκόρ από 7.46 και έδειξε πως είναι ικανή για ακόμα ταχύτερες εμφανίσεις. «Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα, για πρώτη κούρσα δεν το περίμενα. Μπορώ αρκετά πιο κάτω και πάμε για την συνέχεια. Σίγουρα με βοήθησε πολύ ο συναγωνισμός, είναι πολύ σημαντικό να αγωνιζόμαστε σε μίτινγκ του εξωτερικού και ευτυχώς που μας βοήθησε ο κ. Κουτσιώρας και ο ΣΕΓΑΣ» δήλωσε στο Sportsfeed.

Η πρωταθλήτρια της Ρόδου αν και είχε προγραμματίσει να συνεχίσει τους αγώνες της από το Λουξεμβούργο, βάση των νέων δεδομένων θα απέχει από την συνάντηση, κρατώντας δυνάμεις για το μεγάλο στόχο του κλειστού. «Με ταλαιπωρεί μια μικρή τενοντίτιδα στον αριστερό δικέφαλο εδώ και καιρό, για να ηρεμήσει λίγο και το πόδι μου αποφασίσαμε να το προστατέψουμε και δε θα αγωνιστώ στο Λουξεμβούργο. Αν όλα πάνε καλά οι επόμενοι αγώνες θα είναι το πανελλήνιο, το βαλκανικό και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Βελιγράδι».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ