ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Καλύτερη χώρα για διακοπές στην παραλία» η Ελλάδα για τους Ρώσους

news room 1 λεπτό ανάγνωση
τουρισμός

Την πρώτη θέση για την καλύ­τερη χώρα προ­ο­ρι­σμού δια­κο­πών στην παραλία για όλο το 2019 έλαβε η Ελλάδα, κατόπιν ψηφο­φο­ρίας των ανα­γνω­στών του περιο­δι­κού και δικτυα­κού τόπου «National Geographic Traveler» της Ρωσίας.

Οπως τονί­ζε­ται σε σχετική ανα­κοί­νωση του ΕΟΤ, στην τελική κατά­ταξη βρέ­θη­καν η Ελλάδα, η Τουρκία, το Βιετνάμ, η Κούβα και η Κύπρος και η πρωτιά της Ελλάδας ανα­δεί­χθηκε με το 29% των ψήφων.

Συνο­λικά στον δια­γω­νι­σμό συμ­με­τεί­χαν 24 υπο­ψή­φιοι προ­ο­ρι­σμοί και ψήφισαν 500.000 άτομα στο διά­στημα από 29 Ιουνίου έως τις 31 Οκτω­βρίου 2019.

Στην εκδή­λωση παρα­βρέ­θη­καν όλοι σχεδόν οι εκπρό­σω­ποι της του­ρι­στι­κής βιο­μη­χα­νίας στη Ρωσία, του­ρι­στι­κοί πρά­κτο­ρες, αερο­πο­ρι­κές εται­ρίες, ξένοι διπλω­μά­τες άλλων χωρών, MME και Ρώσοι αξιω­μα­τού­χοι.

Οπως τονί­ζε­ται στην ανα­κοί­νωση του ΕΟΤ «η νέα αυτή διά­κριση για το ελλη­νικό του­ρι­στικό προϊόν, επι­βε­βαιώ­νει την απο­τε­λε­σμα­τι­κό­τητα της εθνικής του­ρι­στι­κής πολι­τι­κής που σχε­δί­ασε το υπουρ­γείο Του­ρι­σμού και εφαρ­μό­ζει παγκο­σμίως ο ΕΟΤ, με στόχο την αύξηση αλλά και τη βελ­τί­ωση των ποιο­τι­κών χαρα­κτη­ρι­στι­κών του του­ρι­στι­κού ρεύ­μα­τος προς την χώρας μας 365 ημέρες τον χρόνο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.