Αθλητικά

Πειθαρχική Επιτροπή: Το ποινολόγιο του τοπικού

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής, που αφορούν τις ποινές στους ποδοσφαιριστές και τις αποφάσεις επί των απολογιών για τα τοπικά μας πρωταθλήματα.
Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις της Π.Ε.:
Ποινές ποδοσφαιριστών
Κλεάνθης- Αστέρας Μασάρων στις 26/11 (10η αγωνιστική)
Στον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Μασάρων, Χ. Κιλασίν, ποινή μίας αγωνιστικής για παράβαση κανόνων παιγνιδιού (υποσχόμενη επίθεση), 2η κίτρινη κάρτα (άρθρο 10’ παρ. 1α περ. IΙΙ του Π.Κ.).
Αποφάσεις απολογίων
Νηρέας- Α.Σ. Τήλος στις 18/11 (6η αγωνιστική)
Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι το εγκαλούμενο σωματείο τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτό πειθαρχικές παραβάσεις. Επιβάλλει στο σωματείο του Α.Σ. Τήλος την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ (άρθρο 15’ παρ. 4’ και Άρθρο 14’ παρ. 2’ του Π.Κ.).
Α.Ε. Κω- Α.Ο. Δικαίου στις 20/11 (4η αγωνιστική)
Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι το εγκαλούμενο σωματείο τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτό πειθαρχικές παραβάσεις. Επιβάλλει στο σωματείο του Α.Ο. Δικαίου την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ (άρθρο 15’ παρ. 3’ και Άρθρο 14’ παρ. 2’ του Π.Κ.).
Ακουσίλαος- Ορφέας στις 20/11 (6η αγωνιστική)
Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτό πειθαρχικές παραβάσεις. Επιβάλλει στο σωματείο του Ορφέα την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ (άρθρο 15’ παρ. 4’ και Άρθρο 14’ παρ. 2’ του Π.Κ.).
Στον αναγραφόμενο στο Φ.Α. Κελέσογλου Σουκρί- εκπρόσωπος την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μία αγωνιστική (αρθρο 11’ παρ. 2’ του Π.Κ.).
Χρηματικά πρόστιμα καταβλητέα μέχρι 03/01/2017 (άρθρο 33’ παρ 2’ του Π.Κ.).

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου