Τοπικές Ειδήσεις

«Στην Νέα Δημοκρατία δεν περισσεύει κανένας»

Τους στόχους του ως νέος πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ρόδου της Νέας Δημοκρατίας, ανέλυσε με δηλώσεις του στη «δημοκρατική» ο κ. Αντώνης Αρφαράς.
Αμέσως μετά τις εσωκομματικές εκλογές που διενεργήθηκαν στην Νέα Δημοκρατία στις 24 Οκτωβρίου 2021 (όντας μοναδικός υποψήφιος για την ΔΗΜΤΟ Ρόδου) ο κ. Αρφαράς ξεκαθαρίζει ότι «δεν περισσεύει κανένας στη Ν.Δ.», απευθύνοντας κάλεσμα προς όλα τα στελέχη, να συμμετέχουν στο κομματικό όργανο που πέραν των επιτροπών, θα έχει και διευρυμένη μορφή για να καλύπτει όλους τους τομείς.
«Οι εσωκομματικές εκλογές που διενεργήθηκαν στην Νέα Δημοκρατία στις 24 Οκτωβρίου 2021, έγιναν σε πολύ καλό και ενωτικό κλίμα. Αυτό είναι και το συμπέρασμα της διαδικασίας: ότι είμαστε ενωμένοι, για ένα ισχυρό κόμμα και σε τοπικό επίπεδο. Και αυτό είναι που μας ενδιαφέρει περισσότερο. Να ενισχύσουμε το κόμμα, να αυξήσουμε τα ποσοστά της Ν.Δ. ακόμη περισσότερο. Κατ’ εμέ αυτές οι εκλογές, αποτέλεσαν μια “γιορτή της Δημοκρατίας” και όχι μόνο! Η προσέλευση ήταν πάρα πολύ καλή –υπό τις παρούσες συνθήκες. Είχαμε την ευκαιρία να ανταμωθούμε με παλαιά στελέχη και φίλους από την τοπική αυτοδιοίκηση, με πολιτικούς και κομματικούς παράγοντες από το νομό Δωδεκανήσου και με ανθρώπους που συμπορευτήκαμε μαζί πριν πολλά χρόνια. Προσωπικά, με ικανοποίησε η προσέλευση, αλλά και το ενδιαφέρον που επέδειξαν οι συμπολίτες μας και τα μέλη της Ν.Δ.»

Όπως τόνισε ο κ. Αρφαράς, μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα συγκαλέσει την ΔΗΜΤΟ σε μια πρώτη συνεδρίαση (εντός των ημερών) όπου, με την παρουσία του προκατόχου του κ. Ηλία Τσέρκη, θα πραγματοποιηθεί μια συνεδρίαση για παράδοση – παραλαβή:
«Θα έχουμε την ευκαιρία θα γνωριστούμε όλα τα νεοεκλεγέντα στελέχη της ΔΗΜΤΟ υπό την νέα της, πλέον, μορφή. Θα προχωρήσουμε σε ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος, θα μιλήσουμε για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουμε σχετικά με τη συγκρότηση των επιτροπών, τις αρμοδιότητες που πρέπει να εκχωρήσω, να ορίσω τους αντιπροέδρους, τον γραμματέα και τον ταμία κ.λπ. Από εκεί και πέρα, θα οριστούν οι επιτροπές στη διευρυμένη επιτροπή με τα μέλη, που θα οριστούν με κριτήρια τοπικά και αξιοκρατικά για όλους τους τομείς (πρωτογενή, εκλογικού αγώνα, υγείας – πρόνοιας κ.λπ.) Δεν θα μείνει κανένας εκτός, διότι στη Ν.Δ. ΔΕΝ περισσεύει κανένας! Είμαστε όλοι ίσοι, μαχητές κι έχουμε όλοι τα ίδια δικαιώματα. Όλοι είμαστε χρήσιμοι και το κόμμα μας χρειάζεται! Και με αυτό το κριτήριο θα πορευτούμε. Από εκεί και πέρα, θα πιάσουμε δουλειά…», τόνισε ο κ. Αρφαράς.
Ο κ. Αρφαράς, επικεντρώθηκε στον σκοπό των νεοεκλεγέντων κομματικών οργάνων, που είναι «να αναδείξουν τις αξίες και τις αρχές της Νέας Δημοκρατίας, η οποία, διαχρονικά υπήρξε η παράταξη των μεγάλων αποφάσεων σε κρίσιμες στιγμές που είχαν να κάνουν με το μέλλον της χώρας. Αυτό το βλέπουμε και στα τελευταία χρόνια υπό την διακυβέρνηση του πρωθυπουργού και προέδρου μας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, όπου η Ν.Δ. αναδείχθηκε ως η πλέον ικανή κυβέρνηση που αντιμετώπισε επιτυχώς όλα τα δύσκολα προβλήματα και τις προκλήσεις όπως η πανδημία, η οικονομική κρίση, τα εθνικά μας ζητήματα, η τουρκική προκλητικότητα, το μεταναστευτικό κ.λπ.
«Συνεπώς, στους στόχους μας είναι να ενεργοποιηθούν όχι μόνο τα νέα αλλά και τα παλαιά στελέχη της Ν.Δ. σε τοπικό επίπεδο, με απώτερο σκοπό την καλύτερη προετοιμασία ενόψει οποιασδήποτε εκλογικής διαδικασίας. Η Ν.Δ. παραμένει η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί το μέλλον της χώρας. Εμείς, ως κομματικός μηχανισμός, θα είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή και είμαι βέβαιος, ότι και τα επόμενα αποτελέσματα θα δικαιώσουν τόσο τον ίδιο τον πρωθυπουργό όσο κι εμάς, για τις επιλογές και τους αγώνες τους οποίους δίνουμε σε τοπικό επίπεδο».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου