Αθλητικά

Ημέρα σχολικού αθλητισμού στο Ροδίων Παιδεία

Με σύνθημα «Αγαπώ την Άθληση–Αγαπώ την Υγεία μου» οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων των Εκπαιδευτηρίων του Ροδίων Παιδεία ενεργοποιήθηκαν και συμμετείχαν σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις εντός και εκτός σχολείου.

Φέτος, η 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019 εναρμονίστηκε με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019. Κεντρικός στόχος ήταν η ενεργοποίηση των μαθητών και των μαθητριών όλων των τάξεων για συμμετοχή τους σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις εντός και εκτός σχολείου, μέσω της ενημέρωσης της μαθητικής κοινότητας για τα ευεργετικά οφέλη της άθλησης σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή για την απόκτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής.

Συγκεκριμένα, οι μαθήτριες και οι μαθητές του Δημοτικού γιόρτασαν με πολλές αθλητικές δραστηριότητες τόσο στον χώρο των Εκπαιδευτηρίων, όσο και στις εγκαταστάσεις του αθλητικού σωματείου του Ροδίων Άθλησις. Όσον αφορά στο Γυμνάσιο-Λύκειο, οι μαθητές και οι μαθήτριες πραγματοποίησαν εξόρμηση στον Άγιο Σουλά στη Σορωνή, όπου επιδόθηκαν σε ποικίλες αθλητικές δράσεις και επιδείξεις από μαθητές-αθλητές των Εκπαιδευτηρίων. Την ιδιαίτερη αυτή ημέρα, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ενισχύσουν τη σωματική τους ευεξία και παράλληλα να ψυχαγωγηθούν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου