ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θάνατος 39χρονου εθελοντή – «Είχε εισπνεύσει πολύ διοξείδιο του άνθρακα»

news room 2 λεπτά ανάγνωση
Νοσοκομείο Ρόδου

Σε θλίψη έχει βυθι­στεί η τοπική κοι­νω­νία της Ρόδου μετά τον χαμό του 39χρονου εθε­λο­ντή, ο οποίος επί σχεδόν 10 ημέρες έδινε «μάχη» στο πύρινο μέτωπο του νησιού, το οποίο τέθηκε υπό έλεγχο την περα­σμένη εβδο­μάδα.

Το από­γευμα της Τρίτης (01.08.2023), ο άνδρας μετέβη στο νοσο­κο­μείο με δύσπνοια και πόνους στο στομάχι. Οι γιατροί τον δια­σω­λή­νω­σαν, αλλά κατέ­ληξε από ανακοπή. Όλοι πλέον θρη­νώ­ντας, ανα­ρω­τιού­νται τι συνέβη στον άτυχο εθε­λο­ντή στην πυρό­σβεση.

Οι συγ­γε­νείς του αδι­κο­χα­μέ­νου 39χρονου ανα­μέ­νουν τα απο­τε­λέ­σματα της ιατρο­δι­κα­στι­κής. «Περι­μέ­νουμε την νεκρο­ψία – νεκρο­τομή γιατί πραγ­μα­τικά δεν ξέρουμε τι να σκε­φτούμε. Γενικά δεν είχε προ­βλή­ματα υγείας. Εγώ που μίλησα και με για­τρούς της Ρόδου, μου είπαν ότι είχε εισπνεύ­σει πολύ διο­ξεί­διο του άνθρακα. Και μάλλον είχε μαζευ­τεί το υγρό στον πνεύ­μονα και όταν μαζεύ­ε­ται έχει αυτά τα απο­τε­λέ­σματα» ανα­φέ­ρει στο newsit.gr ο ξάδερ­φος του 39χρονου και πρώην αντι­δή­μαρ­χος.

Χθες το από­γευμα (Τρίτη 1.08.2023) όπως λέει ο ξάδερ­φος του εκλι­πό­ντος «πάλι λίγο έλειψε να τον “διώξουν” από το νοσο­κο­μείο, αλλά οι εξε­τά­σεις του ήταν σοβαρές και τον κρά­τη­σαν μέσα. Αλλά τον δια­σω­λή­νω­σαν και έπαθε ανακοπή».

Ο ίδιος προ­σθέ­τει ότι η πολι­τεία θα πρέπει να ενδια­φερ­θεί για την οικο­γέ­νεια του 39χρονου ξαδέρ­φου του. «Έχει δύο μικρά παι­δά­κια, που τώρα είναι ορφανά από πατέρα. Θεωρώ ότι θα πρέπει οι ιθύ­νο­ντες να “αγκα­λιά­σουν” αυτή την οικο­γέ­νεια, γιατί ο ξάδερ­φος μου υπήρξε εθε­λο­ντής και δεν έβλεπε το προ­σω­πικό του όφελος. Δεν το λέω επειδή ήταν συγ­γε­νής μου, αλλά τον έβλεπα συνέ­χεια μπροστά, συνεχώς στην πρώτη γραμμή να βοη­θή­σει. Και αυτό θα δούμε αν στοί­χισε την ζωή του».

Ο 39χρονος είχε κατα­γωγή από τον Αρχάγ­γελο Ρόδου και έμενε στο χωριό Πυλώνα με την γυναίκα του και τα δυο τους μικρά παιδιά.

Τα βλέμ­ματα όλων στρέ­φο­νται στο πόρισμα της ιατρο­δι­κα­στι­κής εξέ­τα­σης της σορού του άτυχου εθε­λο­ντή, ενώ αύριο, Πέμπτη, φίλοι και συγ­γε­νείς θα πουν το τελευ­ταίο αντίο στον 39χρονο.

Πηγή newsit.gr

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΣΟΥΤΣΑ

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.