ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σύλληψη 2 διακινητών μεταναστών στο Λαδικό

news room 1 λεπτό ανάγνωση
λιμενικό

Στον εντο­πι­σμό και τη σύλληψη δύο (02) αλλο­δα­πών δια­κι­νη­τών αλλο­δα­πών προ­έ­βη­σαν, μεσημ­βρι­νές ώρες χθες, στελέχη του Λιμε­νι­κού Σώματος – Ελλη­νι­κής Ακτο­φυ­λα­κής.

Συγκε­κρι­μένα, ενη­με­ρώ­θηκε η Λιμε­νική Αρχή Ρόδου για την ύπαρξη ενός Ι/Φ σκάφους σημαίας Η.Π.Α. στη θαλάσ­σια περιοχή Λαδικού Ρόδου, από το οποίο απο­βι­βά­ζο­νταν με tender σε βραχώδη ακτή ικανός αριθμός αλλο­δα­πών.

Άμεσα απέ­πλευσε προς την ανωτέρω περιοχή περι­πο­λικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου εντό­πισε ανωτέρω Ι/Φ σκάφος με μονα­δικό επι­βαί­νο­ντα τον 40χρονο αλλο­δαπό Κυβερ­νήτη του και το συνό­δευσε σε λιμένα Νέου Καρ­νά­γιου Ρόδου, όπου κατέ­πλευσε με ασφά­λεια.

Ακο­λού­θη­σαν συντο­νι­σμέ­νες έρευνες από περι­πο­λικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στην ευρύ­τερη βραχώδη περιοχή, με απο­τέ­λε­σμα να εντο­πι­στούν δεκα­τρείς (13) αλλο­δα­ποί, καθώς και ο 22χρονος αλλο­δα­πός χει­ρι­στής του tender.

Από το Κεντρικό Λιμε­ναρ­χείο Ρόδου που διε­νερ­γεί την προ­α­νά­κριση, κατα­σχέ­θηκε το Ι/Φ σκάφος και συνε­λή­φθη­σαν ο 40χρονος και ο 22χρονος αλλο­δα­πός, οι οποίοι ανα­γνω­ρί­στη­καν ως οι Κυβερ­νή­τες του.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.