Τοπικές Ειδήσεις

Το νησί του Ιπποκράτη αποκτά νέο νοσοκομείο. Μεγάλη δικαίωση του Ιωάννη Παππά

Με την ανακοίνωση της ανέγερσης του νέου νοσοκομείου στην Κω, ολοκληρώνεται μια διαδικασία που διήρκησε σχεδόν έναν χρόνο, από τη μέρα της συνάντησης του Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Ιανουάριο του 2021.

Στη συνάντηση αυτή, ο κύριος Παππάς διαβίβασε στον Πρωθυπουργό το πάγιο αίτημα του Κωακού λαού, για ανέγερση νέου νοσοκομείου, το οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε δεκτό εκκινώντας έτσι το ζήτημα της ανέγερσης σε συνεργασία και συντονισμό με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και την ΚΤΥΠ Α.Ε.

Μια συνεχής διαδικασία, με εμπεριστατωμένες έρευνες, μελέτες και διεργασίες, αναγνωρίστηκε από τον Πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του και έχουμε τη χαρά και την τιμή, εδώ στην Κω μας, να ανακοινώνεται η ανέγερση του νέου Νοσοκομείου, ένα έργο που αναβαθμίζει συνολικά τα Δωδεκάνησα ως προορισμό.

Όπως δήλωσε ο κ. Παππάς: «Δε θα σταθώ στα «εμπόδια» και στην μικροπολιτική ορισμένων. Θα σταθώ στον αγώνα των Κώων να διεκδικήσουν το αυτονόητο, την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της υγείας σε έναν από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς της χώρας, την Κω.»

Η ανακοίνωση της ανέγερσης του νέου νοσοκομείου από τον Πρωθυπουργό, έρχεται να επιβεβαιώσει την αγάπη του για τα Δωδεκάνησα, την αναγνώριση της αξίας των νησιών μας, αλλά και την ευαισθητοποίηση της Κυβέρνησης σε ότι αφορά τα ακριτικά νησιά και την υγεία των νησιωτών.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος και υπερήφανος, που αποτέλεσε κομμάτι στο «παζλ» των διαδικασιών και των προετοιμασιών για την ανέγερση του νέου νοσοκομείου, πάγιο αίτημα του Κωακού λαού που διαβίβασα στον Πρωθυπουργό τον Ιανουάριο του 2021 στη συνάντηση που είχαμε στο Μέγαρο Μαξίμου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου