Τοπικές Ειδήσεις

Η “ΑΡΩΓΗ΄ του Ομίλου Euromedica λειτουργεί και πάλι αποκλειστικά ως Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας

Αποκλειστικά ως Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας λειτουργεί και πάλι, από την 1η Ιουνίου 2022, η «Αρωγή» του Ομίλου Euromedica στη Θεσσαλονίκη, καθώς ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεργασία με το υπουργείο Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Το Κέντρο, το οποίο αποτελεί μονάδα πρότυπο για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, λειτουργεί με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ενώ έχει προηγηθεί πλήρης απολύμανση όλων των χώρων.

Στο πλαίσιο επαναλειτουργίας της «Αρωγής» αποκλειστικά ως κέντρο αποκατάστασης , ο Όμιλος Euromedica προσφέρει τη δωρεάν μεταφορά προς το Κέντρο ασθενών, οι οποίοι νοσηλεύονται στις κλινικές του Ομίλου «Κυανούς Σταυρός» και «Γενική Κλινική» στη Θεσσαλονίκη και χρειάζονται υπηρεσίες αποκατάστασης για την ολοκλήρωση της αποθεραπείας τους. H δωρεάν μεταφορά θα ισχύει ως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο Όμιλος Euromedica εκφράζει τις ευχαριστίες του για την πολύ καλή συνεργασία με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, τις διοικήσεις των αρμόδιων Υγειονομικών Περιφερειών, του ΕΚΕΠΥ, του ΕΚΑΒ, καθώς και τους Διοικητές, τους Διευθυντές Κλινικών και τους γιατρούς των νοσοκομείων με τους οποίους συνεργάστηκε κατά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης στη Θεσσαλονίκη και δηλώνει την ετοιμότητα του να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Πολιτείας, αν παραστεί ξανά ανάγκη.

Το Κέντρο Αποκατάστασης Euromedica Αρωγή αποτελεί πρότυπη μονάδα αποκατάστασης και αποθεραπείας για όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα αποκατάστασης, προσεγγίζοντας ολιστικά τους ασθενείς με οξείες ή χρόνιες παθήσεις. Πρωτοπόρα στις τεχνολογίες αποκατάστασης που εφαρμόζει, η «Αρωγή» αποτελεί το μοναδικό κέντρο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με διαπίστευση CARF. Τα προγράμματα αποκατάστασης απευθύνονται σε άτομα που πάσχουν από μυοσκελετικές παθήσεις, τραυματισμούς, ογκολογικές, νευρολογικές και καρδιαγγειακές παθήσεις.

Ο Όμιλος Euromedica, που λειτουργεί με νέα διοίκηση και βασικό μέτοχο το αμερικανικό επενδυτικό κεφάλαιο Farallon, είναι από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς παρόχους υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας υγείας στην Ελλάδα. Διαθέτει 7 Κλινικές , 1 Κέντρο Αποκατάστασης και εκτεταμένο δίκτυο Διαγωνιστικών Κέντρων σε πολλές περιοχές της χώρας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου