Εξήντα επτά (67) αθλητές από επτά (7) σωματεία αγωνίστηκαν στο 1ο Σιρκουί Ρόδου 2018 «Sakelaris Bikes» που διοργάνωσε ο Ροδήλιος Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου, στον περιφερειακό δρόμο, στην περιοχή Ζέφυρος.

Σε όλες τις κατηγορίες οι αθλητές έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό, έγιναν εντυπωσιακές κούρσες και οι αθλητές καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς και φίλους του αθλήματος.

Στην κατηγορία μίνι μικρά αγόρια, αγωνιστήκαν 9 αθλητές και νικητής ήταν ο Γρηγοριάδης Αντώνιος από το σωματείο Ροδήλιος.
Στην κατηγορία μίνι μικρά κορίτσια, αγωνίστηκαν 12 αθλήτριες και νικήτρια ήταν ο Μπούσδρα Αργυρώ από το σωματείο Ανταίος.
Στην κατηγορία μίνι μεγάλα αγόρια, αγωνίστηκαν 9 αθλητές και νικητής ήταν ο Σιφουνιός Τιμόθεος από το σωματείο Άθλος.
Στην κατηγορία μίνι μεγάλα κορίτσια, αγωνίστηκαν 7 αθλήτριες και νικήτρια ήταν η Αντωνίου Μαρία από το σωματείο Έλαφος.
Στην κατηγορία παμπαίδων, αγωνίστηκαν 8 αθλητές και νικητής ήταν ο Χαρόβας Μιλτιάδης από το σωματείο Διαγόρας.
Στην κατηγορία παίδων, αγωνίστηκαν 12 αθλητές και νικητής ήταν ο Δράκος Νικόλαος από το σωματείο Ροδήλιος.
Στην κατηγορία ανδρών- εφήβων, έγινε αγώνας με αποκλεισμό (τύπου πίστας) αγωνίστηκαν 10 αθλητές και νικητής ήταν ο Παπασταματάκης Κυριάκος από το σωματείο Ροδήλιος.

Ο αγώνας διεξήχθη με επιτυχία, κάτω από τις πλέον ιδανικές συνθήκες από άποψη καιρού, στην κλειστή και ασφαλή διαδρομή μήκους 2χλμ, στον περιφερειακό δρόμο στην περιοχή Ζέφυρος.  Αγωνίστηκαν αθλητές από τα σωματεία Ροδήλιος, Διαγόρας, Έλαφος, Άθλος, Ανταίος, Π.Ο. Κω και Α. Ο. Θησέας.
Με ανακοίνωση του ο Ροδήλιος εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση του αγώνα και στην Τροχαία Ρόδου για την άψογη συνεργασία και συμβολή της.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ