Τοπικές Ειδήσεις

Επικοινωνία του Ιωάννη Παππά με τον Πρωθυπουργό και τους αρμόδιους Υπουργούς για την θωράκιση των νησιών μας

Έπειτα από αίτημα των περισσότερων Δημάρχων των μικρότερων νησιών της Δωδεκανήσου για αυστηρότερο περιορισμό των νησιών και συμμεριζόμενος τους φόβους και τις επιφυλάξεις όλων μας εξαιτίας της επικινδυνότητας της περίπτωσης, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, έλαβε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει άμεσα με τον Πρωθυπουργό και με τους αρμόδιους Υπουργούς για την προώθηση αυτού του αιτήματος, ώστε να προφυλαχθούν αποτελεσματικά τα νησιά μας.

Έπειτα από τις συζητήσεις που πραγματοποίησε ο κύριος Παππάς, ενημέρωσε τους Δημάρχους και Επάρχους των νησιών για την επικοινωνία του με τους αρμόδιους, μέσω επιστολής, στην οποία ανέφερε την κατανόηση των ανησυχιών και των προβληματισμών των Δημάρχων και μετέφερε πως η κυβέρνηση ήδη εξετάζει το ζήτημα, αξιολογείται σε βάθος και ερευνάται σημαντικά μια τέτοια εξέλιξη , ιδιαίτερα λόγω του Πάσχα και της πιθανής μετακίνησης ετεροδημοτών, συγγενών και φίλων. Θα πρέπει να ληφθούν μέτρα για τη θωράκιση των νησιών και την εξασφάλιση της πολύτιμης υγείας των κατοίκων και σύντομα θα έχουμε αποτέλεσμα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου