ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΟΔ: Επιχείρηση Διάσωσης τραυματισμένης γυναίκας στην Κω

news room 1 λεπτό ανάγνωση
67

Το Σάβ­βα­το 1/4/2017 και ώρα 13:30 η ΕΟΔ έλαβε μια κλήση για ένα ατύ­χη­μα στο όρος Δί­καιο.

Συ­γκε­κρι­μέ­να μια ομάδα πε­ρι­πα­τη­τών κά­λε­σε την ΕΟΔ να συν­δρά­μει καθώς υπήρ­χε μια κυρία από το Λα­γού­δι (μέσης ηλι­κί­ας) με κά­ταγ­μα στο αρι­στε­ρό κάτω άκρο.

Η ΕΟΔ με τη σειρά της ενη­μέ­ρω­σε την Πυ­ρο­σβε­στι­κή Υπη­ρε­σία Κω για το συμ­βάν καθως και την Πο­λι­τι­κή προ­στα­σία της Κω.

Άμεσα ετοι­μά­στη­κε 11μελής ομάδα εθε­λο­ντών της ΕΟΔ με τον απαι­τού­με­νο εξο­πλι­σμό για να κα­τε­βά­σουν την τραυ­μα­τία από το βουνό.

Πε­ρί­που ώρα 15:30 η άτυχη συ­μπο­λί­τισ­σά μας βρέ­θη­κε από την ΕΟΔ πάνω στο μο­νο­πά­τι για το Δί­καιο και αφού της πα­ρα­σχέ­θη­καν οι πρώ­τες βο­ή­θειες με­τα­φέρ­θη­κε μέχρι τον πλη­σιέ­στε­ρο δρόμο και τα πρώτα οχή­μα­τα.

Τα μέλη της ΕΟΔ συ­νό­δε­ψαν την άτυχη γυ­ναί­κα μέχρι το νο­σο­κο­μείο της Κω για πε­ραι­τέ­ρω εξε­τά­σεις.

Στο συμ­βάν βρέ­θη­κε και η Πυ­ρο­σβε­στι­κή Υπη­ρε­σία Κω με 4 πυ­ρο­σβέ­στες και 1 όχημα.

Λήξη επι­χεί­ρη­σης 17:40

kostoday.com

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.