Τοπικές Ειδήσεις

Η θέση της παράταξης «Ρόδος Αξιών», για την διοργάνωση debate από τα τοπικά ΜΜΕ

Δ. Κρητικός: θα συμμετάσχουμε σε debate όταν ανακοινωθούν τα ονόματα των συμβούλων και τα προγράμματα των συνδυασμών

Με αφορμή τη διοργάνωση, τηλεμαχίας (debate) για τους υποψήφιους δημάρχους της Ρόδου από τοπικά μέσα ενημέρωσης, η παράταξη «Ρόδος Αξιών» και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ροδίων Δημήτρης Κρητικός δηλώνουν τα εξής:

Η«Αποδεχτήκαμε την πρόταση του υποψήφιου δημάρχου Στράτου Καρίκη για διάλογο και δημόσια συζήτηση με τους πολίτες στις Δημοτικές ενότητες, ο οποίος όμως θα γίνει αφού ολοκληρώσουμε τη διαβούλευση με φορείς και θεσμικούς παράγοντες του νησιού για να έχουμε πλήρη εικόνα των προβλημάτων του Δήμου.

Όσον αφορά τη διοργάνωση τηλεμαχίας ( debate) υποψηφίων Δημάρχων στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ευχαρίστως θα συμμετέχουμε σε αυτήν, αλλά σε χρόνο πολύ κοντινό προς τις εκλογές, όταν αυτές προκηρυχτούν και όταν θα έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων καθώς και τα προγράμματα των συνδυασμών .

Τότε μόνο θα έχει ουσία μια δημόσια συζήτηση και τότε μόνο ο κάθε πολίτης θα μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του και να επιλέξει αξιοκρατικά».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου