Νέα στοιχεία προέκυψαν από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου στο πλαίσιο προανάκρισης για τον τραγικό θάνατο του Αντώνη Μαυρουδή του Στεφάνου σε ηλικία 81 ετών, την 18.15 ώρα της 24ης Νοεμβρίου 2020 στην Εθνική Οδό Ρόδου Λίνδου, στο 9ο χιλιόμετρο, στο ύψος του κυνοκομείου.

Οπως είχε προκύψει αρχικώς ο άτυχος ηλικιωμένος παρασύρθηκε διαδοχικά από δύο αυτοκίνητα, ενώ διέσχιζε το οδόστρωμα, ενώ από την μελέτη του βιντεοληπτικού υλικού που θα εξεταστεί και από αρμόδια εργαστήρια προέκυψε ότι ο 81χρονος παρασύρθηκε σίγουρα και από τρίτο αυτοκίνητο ενώ πιθανολογείται ότι χτυπήθηκε και από ένα τέταρτο!
Οπως έγραψε η «δημοκρατική», ο άτυχος άνδρας στην προσπάθειά του να διανύσει πεζός τον δρόμο, παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 38χρονος, έπεσε στο οδόστρωμα και παρασύρθηκε εκ νέου από ένα δεύτερο αυτοκίνητο που οδηγούσε μια 53χρονη.
Οι δύο ημεδαποί συνελήφθησαν αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 81χρονος που διέμενε στο Φαληράκι έπασχε από άνοια.
Στην πορεία προέκυψε η εμπλοκή και τρίτου ατόμου, τα στοιχεία του οποίου αναζητούνται, ο οποίος φέρεται να χτύπησε τον 81χρονο αλλά κι ενός τέταρτου οδηγού που ομοίως διέσχιζε το οδόστρωμα.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου, ενώ η οικογένεια έχει αναθέσει στον δικηγόρο κ. Γιάννη Κούκουλα την υποβολή μηνύσεων εις βάρος των οδηγών που δεν εμφανίστηκαν στις αρχές για να δηλώσουν την εμπλοκή τους και εγκατέλειψαν τον τόπο του ατυχήματος.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ