Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της σεζόν 2019-2020, προχώρησε ο Ατρόμητος Διμυλιάς.
Οι «πράσινοι» του Γιώργου Χατζηπέτρου απέκτησαν τον ταλαντούχο τερματοφύλακα Παύλο Γκουγκουντρή που στα τελευταία χρόνια βρισκόταν στις τάξεις του ΓΑΣ Ιάλυσος.
Ο νεαρός γκολκίπερ έμεινε ελεύθερος από τους «τοξοβόλους» και οι Διμυλιανοί με συντονισμένες κινήσεις κατάφεραν να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους, με τον Γκουγκουντρή να επιστρέφει στον Ατρόμητο την φανέλα του οποίου φόρεσε στο παρελθόν.
Με την απόκτηση του Γκουγκουντρή, οι «πράσινοι» θωρακίζουν την εστία τους με έναν ταλαντούχο γκολκίπερ, ο οποίος μπορεί να κάνει την διαφορά στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας.
Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», ο Γκουγκουντρής δεν θα είναι η τελευταία μετεγγραφή για τον Ατρόμητο Διμυλιάς, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν κι άλλο το έμψυχο δυναμικό, έτσι ώστε ο Γιώργος Χατζηπέτρος να έχει επιπλέον λύσεις στην διάθεσή του.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση, έχει εντοπίσει δύο ποδοσφαιριστές που την ενδιαφέρουν μετεγγραφικά, έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις και εντός των ημερών αναμένονται οι εξελίξεις.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ